BlackBerry 10 uređaji Nevada, London i Blackforest stižu 2013. godine

O BlackBerry 10 operativnom sustavu priča se već dugo, a RIM je već nekoliko puta do sada odgađao njihovo lansiranje. Prema zadnjem internom planu vidljivo je da će prvi BlackBerry 10 uređaji stići početkom sljedeće godine. Prvi, London imat će poznati pravokutni oblik sa zaslonom osjetljivim na dodir koji bi (još jednom) trebao konkurirati iPhoneu i Androidima. Drugi uređaj, pod kodnim nazivom Nevada, klasičnog je BlackBetty oblika s fizičkom QWERTY tipkovnicom i trebao bi zamijeniti dosadašnje modele temeljene da BlackNetty 7 OS-u i prethodnim verzijama. Prema ovom planu, kasnije tijekom godine RIM namjerava izbaciti još jedan tablet pod kodnim nazivom “Blackforest” te PlayBook 4G koji će stići krajem ove godine.

RIM-ovi planovi su prilično ambiciozni, a kako će se sva na kraju završiti ostaje da vidimo. Hoće li još jedan potpuno novi eko-sustav preživjeti teško je reći, ali ukoliko se RIM ponovo fokusira na poslovni sektor možda se ovim ipak uspije izvući.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT