Bolje brinite o sebi uz Huawei Watch GT 3

Vaša dobrobit i to kako se osjećate svakog dana ovise o mnogim čimbenicima kao što su količina i kvaliteta sna, razina stresa i tjelesna aktivnost. Znatno je lakše poboljšati zdravlje ako poduzimate male korake i imate prilagođen plan aktivnosti koji vas potiče na akciju. Bez obzira na to koju verziju Huawei Watch GT 3 odaberete, ovaj sat je savršen pomoćnik koji vas može potaknuti da se bolje brinete o sebi.

Savršeni zdravstveni asistent uvijek je s vama

Postajemo svjesniji važnosti brige o zdravlju i koliko toga na njega utječe. Huawei Watch GT 3 pomoći će vam u praćenju svih potrebnih parametara poput otkucaja srca i SpO2, kao i praćenja sna, stresa, temperature kože ili menstrualnog ciklusa. Zahvaljujući njemu znat ćete kada nešto nije u ravnoteži i čemu trebate pridati više pažnje. Novi pametni sat opremljen je tehnologijom TruSeenTM 5.0+ za precizno praćenje otkucaja srca koja vas vodi do učinkovitijeg treninga, kao i cjelodnevno praćenje SpO2 što se smatra petim najvažnijim vitalnim parametrom i osigurava funkcioniranje cijelog organizma.

Drugi bitan vitalni parametar i važan pokazatelj zdravstvenog stanja je temperatura vaše kože. Novi pametni sat ima precizan senzor koji mjeri temperaturu kože na vašem zapešću i procjenjuje temperaturu kože na sobnoj temperaturi.

Spavajte bez ikakvih smetnji

Svatko od nas je iskusio probleme sa spavanjem zbog kojih smo se idući dan osjećali oslabljeno i otežano smo funkcionirali. Posljednjih nekoliko mjeseci bilo je potpuno drugačije od onoga na što smo svi navikli. Proveli smo puno više vremena kod kuće i s manje prilika za kretanje i aktivnosti. To je dovelo do pada kvalitete sna, ali srećom, tu je novi Huawei Watch GT 3 koji će vam pomoći da ga poboljšate. Opremljen je Huawei TruSleep™ 2.0 tehnologijom praćenja sna koja prati faze spavanja, disanje tijekom spavanja, kvalitetu sna i otkucaje srca u stvarnom vremenu. Također, može automatski otkriti trajanje vašeg sna i predstaviti sveobuhvatan obrazac spavanja. Ako imate problema sa spavanjem, vaš pametni sat pomoći će vam identificirati 6 najčešćih uzroka i ponuditi vam stotine prijedloga za poboljšanje.

Osim toga, promjene u svakodnevnim navikama, poremećena ravnoteža poslovnog i privatnog života ili slabiji društveni kontakti imaju značajan utjecaj na razinu stresa, što može dugoročno negativno utjecati na fizičko i psihičko zdravlje. Novi pametni sat prati vašu razinu stresa 24 sata, tako da ćete naučiti što vam uzrokuje najviše stresa pa možete promijeniti svoje dnevne navike kako biste spriječili stresne situacije.

Snažna baterija

Novi Huawei Watch GT 3 opremljen je snažnom baterijom koja osigurava 14 dana korištenja za verziju od 46 mm i 7 dana za verziju od 42 mm. To vam omogućuje da u potpunosti uživate u svim značajkama vašeg pametnog sata bez obzira na doba dana. Možete biti sigurni da je uvijek s vama, spreman za akciju i sljedeći izazov.

Pronađite svoju omiljenu sportsku disciplinu

Novi pametni sat u obitelji Huawei nudi preko 100 načina vježbanja, uključujući 18 profesionalnih načina vježbanja, 11 načina treninga na otvorenom i 7 načina treninga u zatvorenom. Ako volite trčati ili želite početi, Huawei Watch GT 3 prilagodit će plan vježbanja prema vašem fizičkom stanju, osobnim ciljevima i navikama vježbanja, a pomoću aplikacije Huawei Health možete vidjeti svoje rezultate i pratiti svoje rute trčanje. Samo odaberite ono što vam je najzanimljivije i pametni sat će vas, s relevantnim podacima, podržavati tijekom cijelog treninga.

Pouzdan dnevni asistent

Briga o vlastitom zdravlju iznimno je važna. S personaliziranim opcijama vježbanja, višestrukim sportskim načinima, značajkama praćenja zdravlja i dnevnim podsjetnicima o pijenju vode, meditaciji ili vremenu spavanja, briga za vaše zdravlje bit će užitak. Kada ostvarite sve zdravstvene zadatke zakazane za taj dan, na zaslonu vašeg Huawei Watch GT 3 sata će procvjetati zelena djetelina kao nagrada za zdrav, uravnotežen dan.

Satovi GT 3 serije rade samostalno, ali će u većini slučajeva biti upareni s pametnim telefonom. Ovi se pametni satovi lako mogu sinkronizirati sa svakim pametnim telefonom, bez obzira radi li uređaj na Androidu ili iOS-u.

Uz Huawei Watch GT 3, Huawei je nedavno lansirao i nova 9 pametni telefon, te Huawei MateBook 14s laptop i MateView GT monitor.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT