Božićna promocija: nabavite McAfee Antivirus u pola cijene i Windows 10 Pro besplatno

BZFuture je odlučio poduzeti posebne mjere prije Božića – kako bi promovirao jedan od svojih antivirusnih alata po pola cijene i dobio besplatni ključ za aktivaciju Windows 10 Pro

Pogledajte dostupni antivirusni softver i cijene u nastavku. Ovaj put ćemo istaknuti cijenu u USD, mada kao valutu plaćanja u sistemu e-trgovine možete odabrati i euro.

Da biste dobili besplatni kôd za aktivaciju sustava Windows, morate upotrijebiti sljedeće linkove.

McAfee Antivirus plus 1 PC 1 YEAR Global + free Windows 10 Pro OEM key – 14.38 USD

McAfee Antivirus Unlimited Devices 1 YEAR + free Windows 10 Pro OEM key – 17.7 USD

Kaspersky Internet Security 1 PC 1 YEAR EU + free Windows 10 Pro OEM key – 23.24 USD

Kaspersky Total Security 1 PC 1 Year Key Global + free Windows 10 Pro OEM key – 29.87 USD

Bitdefender Antivirus Plus 2019 1 PC 1 Year Key Global+ free Windows 10 Pro OEM key – 23.24. USD

Avira Internet Security Suite 1 PC 1 YEAR Global+ free Windows 10 Pro OEM key– 21.02 USD

AOMEI Partition Assistant Professional 8.5 Edition Key Global+ free Windows 10 Pro OEM key-18.8 USD

Kako izgleda postupak kupovine?

Prikazat ćemo ukratko u nekoliko koraka kako izgleda postupak kupovine licence McAfee Antivirus plus i dobivanja gratis Windows 10 Pro aktivacijskog ključa. McAfee Antivirus plus jedan je od najpoznatijih antivirusnih alata. Radi se o esencijalnoj zaštiti od najnovijih virusa i malwarea, a koja vrijedi za jedan PC.

Za početak, kliknite na link u ovom tekstu kako biste otišli na BZFuture web shop i kako bi vam se automatski aktivirala navedena promotivna akcija. Nakon što se pojavi zaslon sa svim antivirusnim alatima, odaberite McAfee Antivirus 1 PC 1 Year Global koji se nalazi na prvom mjestu s istaknutom cijenom 14.98 USD.

U sljedećem koraku očekuje vas registracija kao korisnika – možete otvoriti klasični account ili se prijaviti putem društvene mreže. Ako već imate otvoren račun na BZFuture, postupak je jednostavniji i trebat ćete se samo prijaviti. Nakon odrađene registracije, savjetujemo da zatvorite prozor i ponovno odete na link iz ovog teksta. Bit ćete automatski prijavljeni, a postupak će dalje ići potpuno glatko.

Jednostavno kupiti i lako platiti!

U sljedećem koraku vidjet ćete košaricu s odabranim proizvodom. U njoj se nalazi McAfee Antivirus 1 PC 1 Year Global po povlaštenoj cijeni te Windows 10 Pro po cijeni od 0,00 USD.

Slijedi odabir vrste plaćanja. Savjetujemo da odaberete PayPal račun (pretpostavljamo da ga imate?) jer je tako najbrže i najjednostavnije, iako možete platiti i klasičnom kreditnom karticom.

Nakon odrađene uplate na vaš e-mail će uskoro stići aktivacijski ključevi za oba proizvoda. Za bilo kakva pitanja u web shopu ćete lako pronaći klorisničku podršku koja će brzo riješiti vaš eventualni problem.

Zašto odabrati BZfuture

Od svog osnutka 2008. godine, BZFuture je profesionalna i pouzdana platforma na kojoj kupci mogu kupiti softver zaštićen autorskim pravima i licencirane brendirane proizvode. Trenutno imamo više od 10 godina iskustva i prenosimo ga našim kupcima.

Kancelarijski softver, sigurnosni softver, antivirusni softver. Ovlašteni brendirani proizvodi poput miševa, tipkovnica, stolica za igre mogu se naći na našoj internetskoj platformi Bzfuture.com. Bzfuture je opredijeljen da svojim kupcima pruži usluge koje zaslužuju: naručivanje sigurno, udobno, po sniženim cijenama, originalnim cijenama proizvoda, brzom isporukom i polisnom garancijom povrata od 30 dana. Ako imate bilo kakvih pitanja, možete dobiti pomoć u vezi sa službom za korisnike 7/24.

Slobodno se obratite našim stručnjacima na sljedeću adresu e-pošte: [email protected] Drago mi je što mogu pomoći.

Za više informacija o božićnoj prodaji i ostalim dostupnim softverskim proizvodima posjetite web stranicu trgovine ili pošaljite e-mail da biste postavili bilo kakva pitanja. Želim vam srećnu kupovinu!

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT