Chat Alley aplikacija za iPhone omogućuje razgovor i upoznavanje osoba u neposrednoj blizini

Chat Alley

Stigla je nova aplikacija za iPhone, izrađena od strane hrvatskih developera iz tvrtke Genesis Mobile. Aplikacija nosi naziv Chat Alley i omogućuje kontaktiranje ljudi koji se nalaze u vašoj neposrednoj blizini, bez potrebe za registracijom i internetskom vezom. Povezuje se lokalno zahvaljujući Appleovoj Multipeer tehnologiji i nalazi druge korisnike u dometu do 70 metara.

S tehnološke strane gledano, Multipeer radi na principu kombinacije WiFi i Bluetooth signala, a Chat Alley aplikacija će sama odabrati najbolju moguću vezu ili ih kombinirati međusobno. Za detalje posjetite Chat Alley web stranicu, a samu aplikaciju preuzmite u iTunes App storeu.

U nastavku se nalazi službena objavu za medije.

Što je Chat Alley?


Chat Alley je besplatna aplikacija namijenjena razgovoru i upoznavanju novih osoba koji se nalaze u vašoj neposrednoj blizini. Koristeći novu tehnologiju komuniciranja - multipeer povezivanjem, aplikacija dozvoljava privatnu interakciju s ostalim Chat Alley korisnicima. Bez interneta. Bez registracije. Bez davatelja mobilnih usluga. S ovom aplikacijom više nikada nećete propustiti priliku pozdraviti osobu koju ste vidjeli u restoranu, busu ili na ulici. Chat Alley pruža osobama priliku da naprave prvi korak prema upoznavanju novih ljudi, kojima inače ne bi lako pristupili.


Kako radi Chat Alley?


Omogućujući peer-to-peer komunikaciju do udaljenosti od 70 metara i više, aplikacija otkriva sve osobe u vašoj blizini koje imaju instaliran Chat Alley. Što je veći broj korisnika Chat Alley-a na jednom mjestu, to je veći doseg komunikacije između osoba. Kada prvi put otvorite Chat Alley, aplikacija će vas tražiti da unesete fotografiju, ime, status i spol. Ovo su informacije koje će ostali Chat Alley korisnici vidjeti. Nakon što ste unijeli sve podatke na početnom zaslonu, dobiti ćete listu svih osoba koji su dostupne u vašoj blizini.


Dobro došli u Chat Alley!


Spojite se i komunicirajte s drugima na iduća dva načina: direktnim razgovorom između dvije osobe ili slanjem poruke listi osoba. Pretražujte i filtrirajte dostupne osobe u vašoj blizini prema imenu, statusu ili spolu koristeći polje za pretraživanje pri vrhu Chat Alley aplikacije. Uočili ste nekoga s kim se želite povezati? Odlično! Pošaljite poruku! Osobe koje imaju instaliranu Chat Alley aplikaciju nestrpljivo očekuju vaš prvi korak. Dodatno se izražavajte koristeći veliki broj raznovrsnih naljepnica i fotografija. Želite poslati super, ultra, top osjetljiv sadržaj putem teksta ili slike? Chat Alley je mislio i na vas, omogućujući svojim korisnicima slanje privremenih poruka u trajanju od 60 sekundi. Tako je! Nakon 60 sekundi, poruka će se automatski uništiti.


  


Zašto koristiti Chat Alley?


Osim izmjenjivanja poruka sa novim osobama, te iste osobe odmah možete i upoznati. Oni se već nalaze u vašoj blizini.


Potrebna vam je pomoć osobe koja se nalazi na vašoj lokaciji, ali nemate pristup internetu niti signala na mobitelu? Chat Alley može pomoći!


Nalazite se na koncertu ili festivalu gdje nema WiFi veze? Nema problema, kontaktirajte prijatelje putem Chat Alley aplikacije