Danas stiže iOS 8

ios8

Nakon što je Apple predstavio dva nova iPhonea koje u startu pokreće iOS 8, vrijeme je da se i oni stariji nadograde na najnoviju verziju ovog operativnog sustava. Već smo prethodno vidjeli što sve iOS 8 donosi, a jedna od stavki koju treba treba izdvojiti je “Continuity”, što omogućuje bolju integraciju iOS-a s OS X operativnim sustavom. Obuhvaća jednostavno upućivanje telefonskih poziva i slanje poruka izravno s Mac računala, kao i brzu razmjenu datoteka.

Nadalje, notifikacijski centar dolazi s poboljšanjima u vidu svojevrsnih widgeta, a iCloud Drive razmjenu datoteka. Tu je i novi HealthKit koji će omogućiti integraciju aplikacija nezavisnih proizvođača te Family sharing, gdje će biti omogućeno dijeljenje sadržaja kupljenog na iTunes trgovini unutar obitelji.

Tu su još i mnoga druga poboljšanja u drugim segmentima iOS-a, a jedna od dugo očekivanih je mogućnost instalacije alternativnih tipkovnica. Već tijekom testnog perioda u protekla tri mjeseca, developeri su razvili veliki broj tipkovnica koje ćete odmah nakon nadogradnje moći koristiti.

Dakle, iOS 8 će biti dostupan tijekom današnjeg dana, a moći ćete ga instalirati ukoliko posjedujete jedan od sljedećih uređaja:

iPhone 5s
iPhone 5c
iPhone 5
iPhone 4S
iPad 2
iPad 3
iPad 4
iPad Air
iPad Mini
iPad Mini 2
iPod Touch 5 generacije

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT