Danas u 14:00 Huawei predstavlja nove uređaje iz Mate 30 serije. Pratite uživo

Huawei će danas u Münchenu u Njemačkoj održati službeno predstavljanje novih uređaja. Nadolazeći Huawei Mate 30 i Mate 30 Pro trebali bi biti prvi Huawei uređaji koji će se globalno isporučivati bez predinstaliranih Google aplikacija, što je posljedica trenutnog trgovinskog rata između SAD-a i Kine.

Zbog stavljanja na “listu entiteta”, američkim tvrtkama ograničena je suradnja s Huaweijem, a odgoda punih sankcija na još 90 dana koju je omogućio američki predsjednik Donald Trump ne pokriva suradnju između Googlea i Huaweija na budućim proizvodima. Cijeli sustav sankcija je netransparentan, tako da zapravo nitko nije siguran u kojoj mjeri Huawei može koristiti američke tehnologije u ovom trenutku.

Danas u 14 kineska tvrtka svijetu će prezentirati nove uređaje Mate 30 serije. Već smo vidjeli rendere, fotografije i videozapise nadolazećeg Mate 30 Pro modela, koji bi uz vodopadni zaslon trebao imati i poprilično uočljiv kružni modul kamere, koji bi mogao vratiti Xenon bljeskalicu na mobilne uređaje. Svi detalji bit će otkriveni danas u 14h.

Predstavljanje možete pratiti uživo putem YouTube livestreama.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]