Danas u 14:00 Huawei predstavlja nove uređaje iz Mate 30 serije. Pratite uživo

Huawei će danas u Münchenu u Njemačkoj održati službeno predstavljanje novih uređaja. Nadolazeći Huawei Mate 30 i Mate 30 Pro trebali bi biti prvi Huawei uređaji koji će se globalno isporučivati bez predinstaliranih Google aplikacija, što je posljedica trenutnog trgovinskog rata između SAD-a i Kine.

Zbog stavljanja na “listu entiteta”, američkim tvrtkama ograničena je suradnja s Huaweijem, a odgoda punih sankcija na još 90 dana koju je omogućio američki predsjednik Donald Trump ne pokriva suradnju između Googlea i Huaweija na budućim proizvodima. Cijeli sustav sankcija je netransparentan, tako da zapravo nitko nije siguran u kojoj mjeri Huawei može koristiti američke tehnologije u ovom trenutku.

Danas u 14 kineska tvrtka svijetu će prezentirati nove uređaje Mate 30 serije. Već smo vidjeli rendere, fotografije i videozapise nadolazećeg Mate 30 Pro modela, koji bi uz vodopadni zaslon trebao imati i poprilično uočljiv kružni modul kamere, koji bi mogao vratiti Xenon bljeskalicu na mobilne uređaje. Svi detalji bit će otkriveni danas u 14h.

Predstavljanje možete pratiti uživo putem YouTube livestreama.

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT