Developeri FiskalPhone-a najavili 1.000-og korisnika do Uskrsa

Programeri najnovije Android aplikacije koja vaš mobitel pretvara u pokretnu fiskalnu blagajnu, danas su u online druženju s korisnicima i partnerima iz čitave Hrvatske najavili da će za dan-dva doseći brojku od 1.000 korisnika.

Iako u javnosti prisutan tek tri tjedna, FiskalPhone nevjerojatno brzo stječe nove korisnike.

FiskalPhone je prva prava mobilna fiskalna blagajna za Android pametne telefone i tablete. Ukoliko već posjedujete Android telefon, ne trebaju Vam nikakvi dodatni uređaji ni pretplate – pristup internetu već je omogućen u gotovo svim današnjim telefonskim tarifama. Današnji Android telefoni imaju standardno ugrađen pristup internetu, pa ne treba kupovati ni posebne kartice, USB stickove ili rutere.

“U dizajnu aplikacije uspjeli smo postići tri temeljna cilja koje smo postavili na samom početku: jednostavnost u radu, fokus na osnovne funkcije i pouzdanost u mobilnim uvjetima rada” objašnjava Goran Kukurin, voditelj projekta. “Ponosni smo što smo uspjeli osigurati potpunu funkcionalnost aplikacije te izdavanje propisanih računa i u situacijama slabije povezivosti s internetom. ”

Snimku današnjeg online događaja, u kojem su programeri ove aplikacije osobno dali odgovore na najčešća pitanja korisnika,  možete pogledati na YouTube-u.

 

Infosit d.o.o.:
www.infosit.hr

Preuzimanje besplatne aplikacije na Google Play trgovini:

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]