Dodatna oprema za Samsung Galaxy S3Originalna dodatna oprema za Samsung Galaxy S III već se neko vrijeme može nabaviti putem raznih web shopova diljem svijeta. Sam pojam "dodatna oprema" prilično je rastezljiv i ono što sada imamo ispred sebe je tzv. "Essential accessory pack" koji sadrži nekoliko korisnih stvarčica. Također, pojedini operateri ovaj paket poklanjaju uz uređaj, naravno, ukoliko ga kupite uz ugovornu obvezu. Za sada je Vipnet jedini domaći operater kod kojeg smo primijetili ovakvo nešto, a nadamo se da će se uskoro naći i u ponudi drugih operatera kao i u slobodnoj prodaji.Essential pack sadrži sljedeće artikle:

  • Rezervna baterija

  • Stolni držač koji je ujedno i punjač za bateriju

  • Dvije silikonske maske

  • Posebna preklopna futrola kao dio kućišta
Rezervnu bateriju ne treba posebno opisivati, znamo čemu služi i koliko je korisna ukoliko često putujete ili ste veliki potrošač svih svih funkcija uređaja.Stolni držač u sebi sadrži malu kutijicu u koju se umeće baterija te micro USB utor na poleđini za uključenje punjača. U držaču Galaxy S3 u pravilu stoji vodoravno, ali ako baš hoćete možete ga držati i okomito, no u tom slučaju pripazite da vam ne padne.

Ono što je u ovom paketu možda i najzanimljivije jest preklopna futrola, a sastoji se od zaštite koja je pričvršćena na posebnu poleđinu. Dakle, ukoliko ovu futrolu želite koristiti morat ćete prije toga skinuti postojeći poklopac baterije. Najvažnije od svega je da i za vrijeme dok je futrola zatovrena bez problema možete obavljati pozive. Ovdje kod nas postoji problemčić estetske prirode jer smo dobili futrolu namijenjenu plavoj verziji Galaxyja S3 što na bijelom i ne izgleda baš najbolje. Neovisno o tome, ova futrola je prilično zgodna i korisna.Dvije silikonske maske na Galaxy S3 pašu "kao salivene." Jedna je skroz prozirna, a druga je plavičaste boje. Važno je napomenuti da su neovisno o svojoj tankoći vrlo čvrste i pripijene uz kućište uređaja.

U nastavku pogledajte još nekoliko fotografija. Kliknite za uvećanje.