Evo kako bi trebao izgledati iPhone 8

Glasine o sljedećoj generaciji iPhonea sve su učestalije, a kako i ne bi bile kad se bliži još jedna sezona u kojoj će Apple pokupiti većinu vrhnja koje proizvede industrija mobitela. iPhone 8 bi tako trebao doći potpuno redizajniran, budući da ga zadnje tri generacije prati loš glas zbog neinovativnosti i zanemarivanja novih trendova.

Tako su mnogi neovisni dizajneri već sada napravili vlastite rendere novog iPhonea, temeljeći njegov izgled na svim do sada poznatim detaljima. Fotografije i video koje sada donosi @OnLeaks, prikazuju uređaj kako bi u konačnici trebao izgledati.

Ako su ove informacije autentične, čini se da je Apple ipak pronašao način za smještaj čitača otisaka prstiju ispod zaslona, budući da ga ne vidimo na vanjskom dijelu kućišta. S druge strane, postoje indicije da bi novi iPhone upravo zbog tog prilično zahtjevnog zahvata mogao kasniti u dolasku.

 
      
 • Tomaš

  Kada vidim ovakav položaj kamere i još isturen prvi puta dobijem želju imati neki cover na mobitelu…

 • Mr.Lauren

  Nevjerojatno koliko mi je ružan izgled kamere i njezina pozicija. Inače meni Apple ima vrlo lijep dizajn, ali ovo…

 • KRISTIJANJE

  Odozada je generalno lijepo izrađen iako je camera hump prevelik. Odosprijeda je potpuno bezličan i po ničemu prepoznatiljiv. Prodavat će se ko sumanut al to ionako svi znamo.

 • Spaceman

  Da i mene od ovog stršila bole oči…ali postoji li mobitel na kojemu nitko nebi imao baš nikakvu zamjerku?…vječiti odgovor ..ne postoji. Da biram meni su ove godine do sad top pozitive po mom ukusu LG G6 (zamjerka ide na SD821 i GG 3 s jedne strane) i Mi6 ( zamjerka na rubovima i na kameri)…dok zbrojim sve prednosti i nedostatke svih proizvođaća, uzeo bih jednog od te dvojice.

 • Kule ban

  pa moj ZUK Z2 je pravi ljepotan spram ove rugobe

 • THK

  Žao mi je, ali ne mogu prijeć preko tog “ne-četvrtastog” ekrana s tim gornjim “komadićima”, jednostavno ne mogu.

 • Nokia4ever

  Ovi rubovi i kamera pozadi su ružni…da malo vide moju 950xl kako se to radi…hehehe!

 • markić

  Ne vjerujem da bude to novi iphone, previše je neiphonast. Izgleda kao kopija nekog kineza.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]