Evo kako bi trebao izgledati iPhone 8

Glasine o sljedećoj generaciji iPhonea sve su učestalije, a kako i ne bi bile kad se bliži još jedna sezona u kojoj će Apple pokupiti većinu vrhnja koje proizvede industrija mobitela. iPhone 8 bi tako trebao doći potpuno redizajniran, budući da ga zadnje tri generacije prati loš glas zbog neinovativnosti i zanemarivanja novih trendova.

Tako su mnogi neovisni dizajneri već sada napravili vlastite rendere novog iPhonea, temeljeći njegov izgled na svim do sada poznatim detaljima. Fotografije i video koje sada donosi @OnLeaks, prikazuju uređaj kako bi u konačnici trebao izgledati.

Ako su ove informacije autentične, čini se da je Apple ipak pronašao način za smještaj čitača otisaka prstiju ispod zaslona, budući da ga ne vidimo na vanjskom dijelu kućišta. S druge strane, postoje indicije da bi novi iPhone upravo zbog tog prilično zahtjevnog zahvata mogao kasniti u dolasku.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]