Evo kako bi trebao izgledati novi Google Pixel XL

Vrijeme službenog predstavljanja druge generacije Googleovih Pixel smarfona se približava, pa je tako u međumrežju sve više informacija vezanih uz njih. Danas nam tako stiže render, koji pokazuje kako bi jedan od novih Pixela trebao izgledati, a temeljen je na informacijama dobivenih od nekoliko pouzdanih izvora, prenosi Android Police.

Prema ovome, Pixel 2 bi mogao doći s osjetno manjim rubom oko zaslona, što je bila najveća mana prethodnika. Ovo, međutim, vrijedi samo za veći Pixel, koji bi navodno trebao imati 6-inčni zaslon u 2:1 omjeru, dok bi manji model zadržao klasični 5-inčni zaslon, kao i debeli okvir oko njega.

Kao proizvođač novih Pixela spominje LG, a od hardvera Snapdragon 835, 4 GB RAM-a i 64, odnosno 128 GB interne memorije. Zanimljivo je da neke glasine sugeriraju da će novi Pixel imati senzor stiskanja kao HTC U11 iako neće biti proizveden od strane HTC-a.

Google inače svoje uređaje prodaje izravno putem vlastite web trgovine, no ne i u Hrvatskoj, tako da ćemo i ovogodišnje Pixele vjerojatno moći kupovati tek od posrednika.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]