Garmin bi na IFA 2019 sajmu mogao predstaviti šest novih satova

Garmin očito namjerava obnoviti ponudu svojih satova koji će biti usmjereni na širu publiku, ne samo sportski orijentirane pojedince. Prema objavi njemačkog Winfuture.de, na berlinskom IFA2019 sajmu bismo mogli ugledati Garmin Venue, Vivoactive 4, Vivoactive 4s, Vivomove 3 Sport, Vivomove 3s i Vivomove Style.

Garmin Venue bi po izgledu ali i dostupnim opcijama trebao biti najprofinjeniji i najskuplji od svih planiranih satova. Doći će u 43 mm oblom kućištu, a pored standardnih funkcija, podržavat će praćenje koraka i sna, mogućnost plaćanja putem NFC-a kao i mogućnost upravljanja određenim popularnim aplikacijama. Prema objavljenim fotografijama, sat je namijenjen širem spektru sportaša, od trkača, plivača pa sve do biciklista.

Garmin Vivoactive i Vivoactive 4s nalikuju na Garmin Venue i po obliku i po hardverskim te softverskim opcijama. Vivoactive će imati atraktivno 44 mm kućište dok će Vivoactive 4s na tržište doči u manjem 40 mm kućištu. Oba sata dolaze sa zaslonom na kojem ćete moći pratiti osnovne fitness podatke, ali i primati obavijesti sa sata. Također će biti omogućeno upravljanje nekim popularnim aplikacijama i plaćanje putem NFC-a. Oba sata bi trebala imati samostalni GPS što je svojevrstan standard za satove ovog tipa.

Vivomove Style će doći sa LED zaslonom u boji i fizičkim kazaljkama iznad njega. S obzirom da su kazaljke tanke, neće smetati kod pregledavanja sadržaja na zaslonu. Vivomove 3 Sport i Vivomove 3s su dva jednostavnija, sportski orijentirana, sata sa klasičnim kazaljkama i ugrađenim LED zaslonom ispod njih. Satovi imaju opciju praćenja svih fitness parametara, od koraka pa sve do otkucaja srca kao i mogućnost prikazivanja obavijesti sa mobilnog uređaja.

Premda dosta hardverskih i softverskih detalja novih Garmin satova još nije poznato, kao ni cijene, ipak izgledaju poprilično interesantno. Izvori govore da bi ih Garmin trebao prikazati svijetu na IFA sajmu, no postoji mogućnost da neki budu najavljeni i kasnije.

 

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT