Glasine: iPhone 5S će imati dvostruku LED bljeskalicu i malo jaču bateriju

Još par slika tobožnjeg iPhonea 5S danas je izornilo po bespućima interneta. Jedna od njih pokazuje poleđinu koja se ni po čemu posebnom neće razlikovati od poležine sadašnjeg modela, ali je zato vidljivo da će imati dvostruku LED bljeskalicu. 

Duga slika sugerira da će iPhoen 5S imati nešto jaču bateriju jer nosi oznaku 5.92 Whr. Naime, iPhone 5 ima bateriju s oznakom 5,45 watt-sati. Također, prema informacijama koje su procurile nedavno, više nije sigurno da će iPhone 5S biti pokretan A7 procesorom za kojeg se sve do nedavno vjerovalo kao u gotovu stvar.

Dakle, ako je vjerovati glasinama, iPhone 5S se dizajnom neće puno razlikovati od sadašnjeg, a sada smo vidjeli da ni ispod poklopca neće biti prevelikih promjena. Jedino se još vjeruje da će Apple u njega ugraditi senzor za očitavanje otisaka prsta te poboljšanu tehniku fotografiranja, čemu bi mogla doprinijeti i upravo spomenuta dvostruka LED bljeskalica.

 

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]