Glasine: LG Optimus Pro

Iako RIM sa svojim BlackBerry uređajima već neko vrijeme gubi tržišni udio, a razloga je mnogo, ono što je još uvijek atraktivno i primamljivo poslovnim korisnicima (u punom smislu riječi) jesu tradicionalni modeli s tzv. monoblock formom koji sadržavaju fizičku QWERTY tipkovnicu. To je svojedobno uvidjela i Nokia koja već niz godina proizvodi slične uređaje iz serije E, koja je zapravo Nokijina najuspješnija linija proizvoda.

E sad, zašto bi samo RIM i Nokia ubirali kajmak od ove vrste uređaja kad mogu i drugi, a danas doznajemo da će se u ovaj segment ubaciti i LG koji je u proteklih godinu dana pokazao kako ima ozbiljne namjere u osvajanju tržišta mobilnih uređaja.

Uređaj čija je slika danas izronila je LG Optimus Pro, temeljen, a na čemu drugom nego na Androidu. Samim oblikom neodoljivo podsjeća na BlackBerry, kao i uređaje iz Nokijine serije E. LG Optimus Pro Ima 2,8″ zaslon i prosesor takta 800 MHz. Hoće li i kada biti dostupan kod nas, za sada ne znamo.

 
      
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]