Glasine: Pixel 4 navodno donosi 8X zoom i bokeh video

I predstavljanje Googleovog Pixela 4 se polako približava pa je sukladno tome na bespućima interneta sve više glasina i procurijelih informacija. Nakon dizajna, kojeg je sam Google u jednom teaseru otkrio, sada doznajemo i pojedinosti o kameri.

Tako će Pixel 4 navodno doći s novim noćnim načinom koji će navodno omogućiti kvalitetno fotografiranje zvjezdanog neba (vjerojatno ako živite na brdu ili u šumi daleko od blještavila gradova), a pored toga trebala bi napredovati i ukupna kvaliteta noćnih snimki.

Prema informacijama koje su procurile na kineskoj društvenoj mreži Weibo, Pixel 4 bi trebao dobiti i 8X zoom, no nije jasno radili se o optičkom ili hibridnom, dakle kombinaciji optičkog i digitalnog povećanja.

Prema istom izvoru, Google je pripremio i novosti u domeni videa, gdje će fokus pratiti objekt u pokretu te po potrebi ili želji korisnika zamutiti pozadinu. Neki proizvođači su već predstavili svoje vizije bokeh videa, a sada ćemo vidjeti hoće li Google to izvesti bolje.

Ispod haube ne bi trebalo biti iznenađenja. Pogonski stroj će vjerojatno biti najnoviji Snapdragon 855+, a količina RAM-a bi trebala iznositi 6 ili 8 GB, ovisno o modelu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]