Glasine: Pixel 4 navodno donosi 8X zoom i bokeh video

I predstavljanje Googleovog Pixela 4 se polako približava pa je sukladno tome na bespućima interneta sve više glasina i procurijelih informacija. Nakon dizajna, kojeg je sam Google u jednom teaseru otkrio, sada doznajemo i pojedinosti o kameri.

Tako će Pixel 4 navodno doći s novim noćnim načinom koji će navodno omogućiti kvalitetno fotografiranje zvjezdanog neba (vjerojatno ako živite na brdu ili u šumi daleko od blještavila gradova), a pored toga trebala bi napredovati i ukupna kvaliteta noćnih snimki.

Prema informacijama koje su procurile na kineskoj društvenoj mreži Weibo, Pixel 4 bi trebao dobiti i 8X zoom, no nije jasno radili se o optičkom ili hibridnom, dakle kombinaciji optičkog i digitalnog povećanja.

Prema istom izvoru, Google je pripremio i novosti u domeni videa, gdje će fokus pratiti objekt u pokretu te po potrebi ili želji korisnika zamutiti pozadinu. Neki proizvođači su već predstavili svoje vizije bokeh videa, a sada ćemo vidjeti hoće li Google to izvesti bolje.

Ispod haube ne bi trebalo biti iznenađenja. Pogonski stroj će vjerojatno biti najnoviji Snapdragon 855+, a količina RAM-a bi trebala iznositi 6 ili 8 GB, ovisno o modelu.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT