Glasine: Samsung Galaxy J1

Sasmung Galaxy J1

Nakon nedavno predstavljenih serija Galaxy A i Galaxy E, čini se da Samsung sprema još jednu zvjezdanu nakupinu. Ako je vjerovati glasinama koje prenosi Sammobile, Samsung u rukavu skriva i seriju pod nazivom Galaxy J. Iz specifikacija koje prate fotografije izvjesnog modela Galaxy J1, možemo zaključiti da se radi o uređaju nižeg cjenovnog ranga, a s obzirom na naziv, čini se da Samsung napokon sređuje zbrku u nazivlju svojih modela.

Tako će Samsung Galaxy J1 doći sa, sada već malim, 4,3” zaslonom, bit će pokretan 64-bitnim Marwell PXA1908 četverojezgrenim (64-bitnim) procesorom, imat će 1 GB RAM-a, 4 GB interne memorije, utor za microSD memorijske kartice i 1850 mAh bateriju. Stražnja kamera ima senzor od pet, a prednja od dva megapiksela. Operativni sustav koji se spominje u ovim glasinama je Android 4.4 KitKat.

Na tržište će doći u single i dual SIM varijantama, a moći će se birati i između 3G i 4G modela. Za sada nemamo informaciju o službenoj najavi, kao ni o cijeni.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT