Glasine: Samsung Galaxy Note 12.2

Samsung Galaxy Note serija uskoro bi mogla dobiti još još jednog člana. Pored 5,7-inčnog Notea 3 koji će biti predstavljen za nekoliko dana te postojećih Notea 10.1 i Notea 8.0, ova Samsungova obitelj bi uskoro mogla dobiti još jednog člana i to onog najvećeg.

Prema informacijama koje prenose razni insajderi i špijuni, uskoro možemo očekivati predstavljanje uređaja pod nazivom Samsung Galaxy Note 12.2, što automatski implicira 12,2-inčnu dijagonalu zaslona. Napomenimo kako glasine o ovim ultra velikim tabletima kruže već neko vrijeme, a govori se da bi čak i Apple mogao lansirati iPad sličnih dimenzija.

Za sada je poznato da će zaslon Samsunga Galaxy Note 12.2 (SM-P900) imati rezoluciju od 2560 x 1600 točaka, a ispod poklopca bi trebao kucati osmerojzgreni Samsungov Exynos 5 Octa procesor nove generacije. Kao i ostali uređaji iz ove serije, Note 12.2 će imati integriranu S Pen olovku i instaliran prateći softver. Ukoliko se ove informacije pokažu autentičnima, Note 12.2 bismo mogli ugledati za koji dan na berlinskom IFA sajmu.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT