Glasine: Samsung Galaxy Note 20 serija dolazit će s 25W punjačem u pakiranju

Od Samsunga se očekuje da početkom sljedećeg mjeseca predstavi nove članove Galaxy Note serije, a isti izvor od kojeg smo doznali fotografije i većinu glavnih specifikacija uređaja naveo je da bi u pakiranju trebao doći i punjač znatno manje izlazne snage od konkurencije.

 

Kako navodi Roland Quandt s WinFuture.de stranice, svi uređaji Samsung Galaxy Note 20 serije, uključujući i Galaxy Note 20 Ultru, trebali bi doći sa 25W punjačem u pakiranju. Uključivanje samog punjača može se nazvati pozitivnom vijesti uzimajući u obzir da Apple razmatra uopće ne isporučivati punjač s uređajem, no u svijetu Android uređaja uključeni punjač od “samo” 25W debelo zaostaje za konkurencijom koja je već standardizirala 40W punjače u pakiranju uređaja.

Vjerojatno će Samsung zasebno prodavati jači punjač, no pitanje je kakav će to dojam ostaviti kupcima, posebno ako brendovi poput Oppoa, Realme i Xiaomija već do kraja ljeta planiraju izbaciti uređaj sa 100+W podrškom za brzo punjenje.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT