Glasine: Samsung Galaxy S11 stiže – 11. veljače; samo najveći model će podržavati 5G

Čini se da će ove godine Samsungovi top modeli iz S serije stići ranije nego je uobičajeno. Naime, do sada su se Unpacked eventi održavali krajem veljače ili početkom ožujka, no prema najnovijim glasinama, to bi se ove godine moglo dogoditi 11. veljače.

Izvjesni i navodno pouzdani izvor navodi da informacija stiže od Samsungovih insajdera, a prema već poznatom scenariju, očekivati možemo tri modela – Samsung Galaxy S11, Samsung Galaxy S11e i Samsung Galaxy S11+. Navodno će samo potonji stići i u 5G varijanti.

Isti izvor potvrđuje Exynos 990 kao pogonski stroj kod sva tri modela i 25W brzo punjenje, dok će samo najveći model raditi i na 5G mrežama.

Što se dijagonala zaslona tiče, za sada nije potpuno jasno kojom će raspolagati S11e, dok bi se S11 trebao raspolagati sa 6,2 ili 6,4 inča. Jedino u čemu se svi izvodi do sada slažu je zaslon Plus modela koji bi se trebao rastegnuti na čak 6,9 inča.

Kad je u pitanju nova SAMOLED tehnologija i stopa osvježavanja, samo dva veća modela bi trebala podržavati 120 Hz.

Na kraju ponovimo da će S11 (vjerojatno samo dva veća modela) donijeti četverostruku kameru s primarnim 108 MP senzorom i navodno mogućnošću snimanja 8K videa.

Koliko je u svemu ovome istine, vidjet ćemo uskoro.

Ilustracija: Phonearena

 
 

Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT