Glasine: Samsung Galaxy Tab 4 7.0

galaxy_tab_4_evleaks

Polako prolazi još jedna godina i na redu je obnova osnovnih tableta iz Samsungovog portfolia. Tako je danas procurio prvi službeni render 7-inčnog modela koji će vjerojatno nositi naziv Samsung Galaxy Tab 4 7.0.

Iz slike je vidljivo da su rubovi kućišta dodatno suženi, odnosno da je u odnosu na cjelinu povećana iskoristiva zaslonska površina. Za sada nema podataka o specifikacijama, no ovdje niti ne treba očekivati neke bjesne komponente jer je pretpostavka da se radi o pristupačnom modelu.

Na zaslonu je vidljiv datum 24. travnja, što bi moglo upućivati na datum predstavljanja ili možda čak izlaska na tržište.

 
      
 • heyjoe

  Ljudi imaju jedno 40-50 tableta/smartphonea identicnih oblika samo drugacijih dimenzija i specifikacija…

 • Dakle

  Ovaj ce imati sigurno oko 2,5 Ghz procesor, 3 gige rama.. extra veliku rezoluciju. Prva liga Samsung! Samo naprijed!

 • Kobasiček

  Bok! Ne znam kamo da postavim pitanje pa ću ovdje. Molio bih vas da napišete neki članak o čišćenju displeja smartphona i lcd monitora. Nigdje ne mogu naći pouzdane informacije sa čime čistiti zaslone. Navodno se sa nekim sredstvima može skinuti zaštitni premaz… Pa nebi bilo loše za sve da napišete članak o tome sa čim najbolje i naj povoljnje čistiti displej. Unaprijed se zahvaljujem.

 • U više-manje svim dućanima tehnike imaš za kupit vlažne maramice i sprejeve baš za čišćenje ekrana.

 • Ja ga čistim zdravo seljački s mokrom krpom. 🙂

 • RazeR

  @marko posteno se nasmija na tvoj komentar jer i ja to radim mada nekad i rakijom cisto da bakterije malo ubije 😀

 • oreskec

  ja koristim obične vlažne maramice već par godina, one bebi su najmekanije i najjeftinije, pa probaj 😉

 • unte

  Alkoholne maramice.one za naocale..skidaju mast i sporkicu sa ekrana i odozada..a te bebi maramice su pretopljenje tom sapunjacom pa kad ti se fino nacufa u slusalicu i fizicke botune onda ces kukat kad ti kazu cifru u servisu.

 • dodo_pravi

  Ako kupiš neke zaštite za ekran tamo dobiješ posebnu krpicu (moram reći da je ista kao za naočale pa ako nosiš naočale…).
  Ja sam tako kupio Belkinovo i super je krpa.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]