Google Allo uskoro dobiva desktop klijenta, ali koga briga?

Iz Googlea je danas procurila vijest da je u pripremi desktop verzija Allo chat aplikacije, što će vam olakšati korištenje, budući da ste ju do sada mogli koristiti isključivo na smartfonu. Naravno, ovo vrijedi u slučaju da ovaj servis zaista koristite, ali tada sigurno pripadate manjini.

Google Allo je u svakom slučaju izvrsna aplikacija s mnogim zanimljivim mogućnostima, no na tržište je stigla prilično kasno u odnosu na sveprisutne WhatsApp, Viber, Facebook Messnger i slične.

Još uvijek nam nije u jasno zašto je Google uopće krenuo u razvoj potpuno nove chat aplikacije pored Hangoutsa, koji je već imao solidnu bazu korisnika. Umjesto da ju je unaprijedio, odnosno prilagodio novim trendovima, lansirao je potpuno novi servis, koja ima praktički istu funkciju. Štoviše, tu je i posebna Duo aplikacija za video pozive, koja se mogla vrlo jednostavno upakirati u Allo.

Hoće li Google lansiranjem desktop klijenta popularizirati Allo, teško je reći. Ako ne uspije, sljedeći korak bi mogao biti isporuka aplikacije na Android operativnom sustavu, što će u određenoj mjeri svakako povećati korisničku bazu.

 
      
  • Bill_Compton

    ja jos uvijek samo sms koristim. ponekad hangouts

  • ahahahaha, brzo ce i google i/o i s njim aplikacija koja ce zamjeniti hangouts i allo

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]