Google Fotografije donose novi dizajn i jednostavnije sučelje

Google od danas uvodi izmjene u svoju popularnu Google Photos, odnosno Google Fotografije aplikaciju. Najupečatljiviji je novi dizajn, s novom ikonicom, kao i nešto drukčija organizacija sadržaja.

Na početnom zaslonu aplikacije od sada se nalaze tri glavna taba: Photos, Search i Library. Prvi sadrži thumbnail sličice koje su sada povećane, ali je istovremeno smanjen prostor između njih. Moguće je vidjeti i video koji se sam pokreće, a tu je i „Memories“ vrtuljak. Ukoliko želite, ove uspomene možete sakriti od drugih osoba.

U tražilici se sada nalaz intuitivna karta koja će vam pomoći pronaći fotografije i video ovisno o lokaciji gdje su snimljeni, a omogućeno je i jednostavno zumiranje „štipanjem. Google ovdje napominje da ukoliko ne želite da fotografija sadrži podatke o lokaciji, potrebno ih je onemogućiti u aplikaciji kamere.

I na kraju, Library tab donosi albume, smeće, arhivu i favorite, ali i tzv. Print Store, gdje možete naručiti tiskanje fotografija, što je dostupno samo u određenim regijama.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT