Google Pixel 2 XL: procurili službeni renderi (Dopunjeno: poznate cijene)

Dan prije službenog predstavljanja novih Googleovih Pixela, na bespućima interneta su se pojavili i prvi službeni renderi jednog od njih. Pretpostavka je da se radi o modelu Pixel 2 XL, kojemu je okvir u odnosu na prošlogodišnje modele vidljivo smanjen. Na jednoj se uređaj nalazi u zaštitnoj masci (slika ispod), a na drugoj bez nje. 

Novi Pixeli dolaze s LG-evim OLED zaslonima, a sklapat će ih HTC, isto kao i prošle godine. Pogonski stroj bi trebao biti Snapdragon 835 u kombinaciji s 4 ili 6 GB RAM-a. Ostale detalje ćemo saznati sutra, a ono što se najviše iščekuje je implementacija nove generacije Googleovog asistenta, koji bi trebao biti još pametniji.

Dopuna: stiglo je još slika, wallpaper, cijene i datum izlaska. Pogledajte u nastavku:

Google Pixel 2 na tržište SAD  stiže 19. listopada po cijeni od 650 dolara za 64 GB model i 750 dolara za 128 GB. Pixel 2 XL u prodaju stiže 15. studenog. 64 GB model će koštati 850, a 128 GB 950 dolara. Dakle, nakon Samsunga i Applea, sada i Google počinje dizati cijene svojih uređaja, a koliko će koštati kada jednom stignu na naše tržište, za sada je teško nagađati.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]