Google preporuča sadržaj za personalizaciju Androida na temelju vašeg ukusa

Mogućnosti personalizacije oduvijek su bile jedna od većih prednosti Androida nad drugim mobilnim operativnim sustavima. Početne zaslone, ikonice, widgete i ostale detalje lako možete prilagoditi svojim željama, potrebama, ali i osobnom ukusu.

Kako se u moru ponuđenog sadržaja ne biste previše gubili, u Googleu su odlučili pomoći vam odrediti vaš ukus. Google je tako na ovoj stranici pripremio mali test, pomoću kojega će pokušati odrediti kakav vam se koncept početnog zaslona, ikonica i sadržaja najviše sviđa.

Primjerice, ponudit će vam da birate između različitih geometrijskih likova, klasike i modernizma, minimalizma i maksimalizma, tonova boja, ali i mnogih drugih detalja kako bi odredio što vam najviše ogovara. Nakon testa, bit će vam ponuđeno nekoliko opcija, kao i odgovarajući linkovi za preuzimanje sadržaja.

Moram priznati da moj ukus baš i nije najbolje pogodio, no moguće je da sam previše kompliciran po ovom pitanju. Ako imate koju minutu viška, svakako isprobajte Googlev test ukusa, jer tko zna, možda otkrijete neki novi zanimljiv sadržaj.

 
      
  • marko

    ni meni se ne sviđa ponuđeno

  • ante je car

    Meni se najvise svida ovako kako dobijen na mobitelu bez ikakvog minjanja. Znaci iman g4 i nikako nisan minja ni ikone ni wallpaper. Sve kako je tako nek stoji. Kod xperije p kad san ima isto mi je sve odgovaralo dok kod lenova mi je bija gadljiv izgled ikona ka da su s iphonea i uniformirane nekako

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]