Google Wallet zamjenjuje Google Pay

Google je poznat po čestim egzibicijama sa svojim aplikacijama i servisima. Ponekad im samo promijeni ime, nekad jednu zamijeni drugom, koja je u pravilu ista, a zna se dogoditi da više njih integrira u jednu. Tako je prije nekoliko godina započeo proces integracije Android Pay i Google Wallet usluge, nakon čega je ubrzo rođen Google Pay, danas poznat mnogim Android korisnicima.

Google Pay sada, pak, odlazi u mirovinu, barem u većini zemalja, a zamijenit će ga – Google Wallet. Radi se o aplikaciji koja ima sličnu svrhu kao Google Pay, a podržava pohranjivanje kreditnih kartica avionskih karata, loyality kartica (onih za skupljanje bodova), hotelskih ključeva (tamo gdje su ugrađene NFC brave) pa čak i elektronskih ključeva automobila.

Aplikacija se nadograđuje na postojeću Google Play aplikaciju, i trebala bi automatski sinkronizirati sve pohranjene podatke.

 
 
Oglas
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT