H18 Phablet – Recenzija

Baterija

Kapacitet baterije iznosi 3500 mAh i u ovom uređaju će izdržati nekih dan do dva, ovisno o intenzitetu korištenja. Ako uređaj koristite kao tablet, dakle bez uobičajenih pozvia, autonomija će svakako trajati dulje nego što je to slučaj kod smartfona. Ali opet, ne računajte na više od jednog dana intezivnog ili do dva dana umejrenijeg korištenja.

Kamera

U specifikacijama stoji da H18 Phablet stiže s 13 MP kamerom, no unutar izbornika najveća rezolucija koju smo mogli odabrati je 8 MP. Moguće je snimati i 1080p video pri frekvenciji od 30 sličica u sekundi.

Generalno, 8 MP fotografije su solidne kvalitete za jedan tablet i za ovaj cjenovni razred. U određenim trenucima se može pojaviti povećana zrnatost ili “ispranost” fotografija, no one će u pravilu zadovoljiti svakog prosječnog korisnika. 

Bljeskalica je dovoljno jaka za dobivanje solidnih fotografija u mraku, ali s obzirom na povećanu zrnatost i šumove, ne treba očekivati oštrinu i ukupan dojam kao kod skupljih uređaja.

Primejri fotografija

 IMG_20140421_155952 IMG_20140421_160028

Zaključak

Nazvali mi ovaj uređaj tabletom ili phabletom, on je u oba slučaja jedinstven, barem za sada. Ako ga promatramo kao tablet, tada je najmanji 7-inčni tablet kojeg smo do sada testirali. U suprotnom, radi se o najvećem phabletu. 

Bilo kako bilo, oni koji namjeravaju kupiti neki od 7-inčnih tableta, svakako bi trebali uzeti u obzir i ovaj model, i to ne samo zbog njegovih dimenzija već i zbog činjenice da u hardverskom smislu predstavlja višu klasu. Osmerojezgreni procesor izvrsnih mogućnosti, 2 GB RAM-a, izvrstan FullHD zaslon i Dual SIM sustav zadovoljit će potrebe i najzahtjevnijih korisnika, a ne treba zaboraviti ni na kožnu futrolu koja dolazi u prodajnom paketu. 

Zaštita zaslona u vidu folije možda nije najpopularnije rješenje, ali ako uređaj nosite u priloženoj futroli, folija vam i nije od presudne važnosti.

Sve u svemu, H18 Phablet je uređaj s vrlo dobrim omjerom uloženog i dobivenog, a kad se uskoro pojavi u prodaji, cijena bi mu trebala iznositi 2199, kuna zajedno sa spomenutom furolom.

Video recenzija

Stranice: 1 2 3


 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT