Hangouts Chat i Hangouts Meet će ipak biti dostupni i za privatne korisnike

Nakon vijesti da će Google 2020. godine ugasiti Hangouts, a poslovne korisnike G suite usluge prebaciti na Hangouts Chat i Hangouts Meet, stiže službena obavijest da će ni privatni korisnici neće ostati na cjedilu.

Naime, Googleov produkt menadžer Hangoutsa Scott Jonston, jučer je na Twitteru dao naslutiti da se Hangouts neće tek tako ugasiti, odnosno da će nakon prestanka rada klasične Hangouts aplikacije i privatni korisnici moći prebaciti na Hangouts Chat i Hangouts Meet, isto kao i poslovni.

Bilo kako bilo, Hangouts ovakav kakvog ga danas poznajemo, radit će barem do kraja sljedeće godine, nakon čega će se vjerojatno razdvojiti u dvije gore navedene aplikacije. S druge strane, za vjerovati je kako će Google za privatne korisnike i dalje forsirati svoje dvije relativno nove aplikacije za chat i video razgovor – Allo i Duo.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]