HarmonyOS već instaliran na preko 10 milijuna uređaja

HarmonyOS, novi ekosustav, kako ga Huawei naziva, već je instaliran na preko 10 milijuna uređaja. Najprije je nadograđena Mate 40 i P40 serija, a slijede Mate 30 i P30. Podaci se, naravno, odnose na kinesko tržište, a prema vijestima koje dolaze odande, uskoro će stići i na starije modele.

HarmonyOS će biti dostupan i za satove, sportske narukvice, slušalice i ostale uređaje kao npr. Smart TV, no za sada još nije poznato kada će nadogradnja krenuti izvan matičnog kineskog tržišta, odnosno koliko će biti prihvaćena. No, s obzirom na prirodu i korijene koje vuče iz Androida, nema razloga da ne bude. Također još uvijek nije jasno što će se dogoditi s P30 serijom izvan Kine kad HarmonyOS jednom dođe na njih, budući da je ona bila zadnja koja je podržavala Google aplikacije.

Huawei u konačnici planira nadogradnju na HarmonyOS izvršiti na ukupno 360 milijuna aktivnih uređaja do kraja ove godine.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT