Haylou Solar LS05 pametni sat i Umidigi X u Tomtopu o iznimno povoljnim cijenama

Tomtop webshop je iz svoje iznimno bogate ponude danas izdvojio dva zanimljiva i cijenom prihvatljiva napredna proizvoda. Prvi je Haylou Solar LS05 pametni sat za praćenje sportskih aktivnosti, ritma spavanja kao i općenito vašeg zdravstvenog stanja.

Dolazi s 1,28-inčnim zaslonom u boji, donosi programe treninga za 12 sportova, u stvarnom vremenu mjeri vaše otkucaje srca, a možete ga povezati s bilo kojim iOS ili Android uređajem. Cijena sata u Tomtopu iznosi samo 22,09 eura uz besplatnu dostavu. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

Drugi zanimljiv proizvod iz današnje ponude je Umidigi X smartfon, namijenjen EU tržištu. Isporučuje se izravno iz EU skladišta, tako da ne podliježe dodatnom plaćanju carine i/ili PDV-a.

Dolazi sa 6,35-inčnim zaslonom, pokretan je MediaTekovim Helio P60 procesorom, ima 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Cijena ovog uređaja u Tomtopu iznosi samo 127,49 erua. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT