HMD poslao pozivnice, Nokia 8 stiže 16. kolovoza

HMD, finska tvrtka koja proizvodi pametne telefone pod Nokia brandom, pozvala je danas predstavnike medija da im se pridruže u predstavljanju novog proizvoda, koji će, prema njihovim riječima, biti nova prekretnica za Nokia smartfone. Event će se održati u Londonu, 16. kolovoza u 19:30 po lokalnom vremenu.

Sudeći po dosadašnjim glasinama i curenjima informacija, HMD će predstaviti model Nokia 8. Ovaj uređaj bi trebao stići s 5,3-inčnim zaslonom, Snapdragonom 835, 4 ili 6 GB RAM-a, kao i Zeissovom optikom za kameru, u duhu Nokijine tradicije iz prošlog života.

Usput napomenimo kako modeli Nokia 3, 5 i 6 još uvijek nisu stigli na naše tržište, što nas vraća u doba iz prošlog desetljeća, kad je netom predstavljenim mobitelima trebalo i po tri kvartala da stignu do polica trgovina.

S druge strane, imali smo priliku testirati novu Nokiju 3310, ali i isprobati njezine sposobnosti u nešto ekstremnijim uvjetima.

 
      
 • Zyzyx

  Ako ovo izađe uz “standardni” set opreme, bez nekog “to ima samo Nokia” novog featurea, ILI ako ne budu najbolji u bar jednom bitnom segmentu, ekran, kamera, baterija, lagano ce prosetati u jos jedan bankrot. Ukratko, ako stvarno nemas za pokazati nesto vise od flagship kineza, nemoj ni dolaziti Appleu i Samsungu u ring.

 • john

  Upravo to…mislim da nema nista od povratka Nokia-e. Realo nikada ni nisu bili nista posebno, samo hrpa jeftine plastike ali su koristili priliku posto nisu imali ozbiljnu konkurenciju. Sa winmobile su imali nekoliko ok modela i to je to.

 • Najjstarija djeca

  Biti će skupa što neće doprinjeti rasprostranjenost na našim prostorima…
  usput, Nokia 6 se može kupiti kod nas po nemaloj cijeni od 2300 kn

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]