HMD poslao pozivnice, Nokia 8 stiže 16. kolovoza

HMD, finska tvrtka koja proizvodi pametne telefone pod Nokia brandom, pozvala je danas predstavnike medija da im se pridruže u predstavljanju novog proizvoda, koji će, prema njihovim riječima, biti nova prekretnica za Nokia smartfone. Event će se održati u Londonu, 16. kolovoza u 19:30 po lokalnom vremenu.

Sudeći po dosadašnjim glasinama i curenjima informacija, HMD će predstaviti model Nokia 8. Ovaj uređaj bi trebao stići s 5,3-inčnim zaslonom, Snapdragonom 835, 4 ili 6 GB RAM-a, kao i Zeissovom optikom za kameru, u duhu Nokijine tradicije iz prošlog života.

Usput napomenimo kako modeli Nokia 3, 5 i 6 još uvijek nisu stigli na naše tržište, što nas vraća u doba iz prošlog desetljeća, kad je netom predstavljenim mobitelima trebalo i po tri kvartala da stignu do polica trgovina.

S druge strane, imali smo priliku testirati novu Nokiju 3310, ali i isprobati njezine sposobnosti u nešto ekstremnijim uvjetima.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]