Honor Magic V stiže 10. siječnja

Da Honor priprema preklopni smartfon sa savitljivim zaslonom, odavno nije tajna, jer je i sama kompanija u više navrata puštala teasere. Najnovija informacija o lansiranju novog top modela stiže na friško prispjeloj ilustraciji s najavom o službenom predstavljanju uređaja za kinesko tržište.

Tako bi Honor Magic V svjetlo dana trebao ugledati 10. siječnja, a pogonit bi ga trebao Huaweijev Kirin 9000 procesor. Uređaj će po svoj prilici velikim dijelom preuzeti tehnologiju koju smo upoznali na Huaweiju Mate X2, s 8-inčnim zaslonom u rasklopljenom stanju i 6,45-inčnim pomoćnim.

Prema najnovijim glasinama, ovo bi trebao biti jedan od najpristupačnijih preklopnjaka na tržištu, no o tome za sada nema službenih informacija. Ostaje nam pričekati još pet dana, kada ćemo doznati sve detalje.

Podsjetimo, svi novi Honor uređaji na globalno tržište dolaze s Google servisima, budući da je Huawei ovaj brand nedavno prodao konzorciju trećih kineskih tvrtki koje ne podliježu američkim sankcijama.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT