Hrvatski Telekom proširio pokrivenost 4G mrežom

4G znak

Hrvatski Telekom dodatno je proširio pokrivenost svojom najnaprednijom 4G mrežom temeljenoj na LTE tehnologiji. Tako sada i stanovnici Karlovca, Makarske, Delnica, Pazina, Drniša, Labina, Topuskog, Vojnića, Vrginmost/Gvozda te brojnih manjih mjesta i naselja u Istarskoj i Šibensko-kninskoj županiji imaju pristup najbržem mobilnom internetu četvrte generacije.

Pored ovih gradova surfanje na najbržoj 4G mreži već je dostupno korisnicima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Opatiji, Đakovu, Novalji, Selcu, Zadru, na širem području Ozlja, Koprivnice, Drenovaca, Siska, Vrbovca, Petrinje, Otočca i Josipdola te stanovnicima Pule, Umaga, Sinja, Imotskog, Dubrovnika, Virovitice, Vinkovaca, Bjelovara i Vukovara. Detaljnu kartu pokrivenosti 4G mrežom možete pronaći na https://www.hrvatskitelekom.hr/karta-pokrivenosti

Dostupnost brzog interneta strateška je smjernica Hrvatskog Telekoma koji svakodnevno povećava pokrivenost brzim 3G i 4G mrežama, te nudi najveću dostupnost obje mreže u Hrvatskoj. Hrvatski Telekom je prvi u Hrvatskoj i među prvima u regiji i Europi u rad pustio 4G mrežu temeljenu na naprednoj LTE tehnologiji, te korisnicima u ruralnim područjima prvi ponudio brzine prijenosa podataka do deset puta veće od dosadašnjih. Dosadašnje usluge na LTE tehnologiji mogu se koristiti s višestruko povećanim brzinama prijenosa podataka, a korištenje mobilnih aplikacija i ICT usluga dobiva potpuno novu dimenziju.

Mrežu najnaprednije generacije pretplatnici HT-a mogu koristiti na laptopima i tablet uređajima primjerice uz tarifu Ultra Mobile net XL+ koja omogućuje brzine do 75 Mbps u downloadu te do 25 Mbps u uploadu, a za surfanje na pametnim telefonima tu su tarife Plan za zabavu. Korisnici na bonove koji žele surfati LTE brzinama mogu aktivirati 4G opciju. Za vrhunsko iskustvo surfanja HT korisnicima nudi i brojne 4G uređaje od kojih posebno ističemo Sony Xperia Z1 Compact te Samsung Galaxy Tab 3 8” LTE po cijeni već od 18 kn.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]