HT ponudio mini fiskalnu blagajnu

I Hrvastski Telekom je danas ponudio svoje rješenje za obveznike fiskalizacije koji nemaju fiksni internetski priključak. Ovim HT proširuje postojeću uslugu fiskalizaje na segment poslovanja u poretu što će biti od koristi trgovcima koji često mijenjaju prodajno mjesto kao npr. na tržnicama. Isto vrijedi za taksiste, veterinare i sve terenske prodavače. Bitno je napomenuti kako je sav podatkovni promet ostvaren prema poreznoj prijavi uključen u mjesečnu naknadu za korištenje mini fiskalne blagajne.

U ponudi su mini fiskalna blagajna za fiksni internetski priključak te mini prenosiva fiskalna blagajna za mobilni priključak. U nastavku pročitajte objavu za medije:

Mini fiskalna blagajna HT-a – jednostavno, mobilno i povoljno rješenje za nove obveznike fiskalizacije

 

·         HT uslugom Mini fiskalna blagajna proširuje postojeću ponudu za fiskalizaciju

·         Jedino cjelovito rješenje na tržištu za poslovanje u pokretu

·         Mini fiskalne blagajne ostvaruju vezu prema Poreznoj upravi putem mobilne ili fiksne internetske veze

·         Sav mobilni promet prema Poreznoj upravi uključen je u mjesečnu naknadu za mobilni internet

 

Hrvatski Telekom je svoju ponudu za obveznike fiskalizacije obogatio uslugom Mini fiskalna blagajna, praktičnoj mini verziji fiskalne blagajne koja je u potpunosti osposobljena za izdavanje računa. Usluga korisnicima nudi najjednostavniju moguću prilagodbu zakonskoj obvezi fiskalizacije. Idealno je rješenje za sva zanimanja kojima predstoji obveza uvođenja fiskalne blagajne budući da je, zahvaljujući veličini, Mini fiskalna blagajna lako prenosiva te zauzima minimalno prostora. Iznimno je jednostavna za korištenje, a za instalaciju nije potrebno ispunjavati nikakve infrastrukture uvjete.

 

Uzimajući u obzir specifične potrebe svih kategorija novih obveznika fiskalizacije, HT je unutar usluge ponudio dvije varijante uređaja/blagajni:

–       Mini prijenosnu fiskalnu blagajnu –  uređaj internetsku vezu s Poreznom upravom ostvaruje putem mobilnog interneta i/ili fiksnog interneta,

–       Mini fiskalnu blagajnu – uređaj se na Internet spaja putem fiksne linije.

 

Mini prijenosna fiskalna blagajna, savršeno je rješenje za sve obveznike čiji posao zahtjeva terenski rad, odnosno poslovanje izvan ureda. Pravi je izbor tako za veterinare, taksiste, cvjećare ili prodavače-obrtnike na tržnicama, obrtnike na štandovima i sl. Uređaj posjeduje snažnu bateriju za rad do dva dana prije ponovnog punjenja. Mini fiskalna blagajna (koja radi putem fiksne internetske veze) primjerenija je onima koji račune izdaju u svojim prostorijama. To su: odvjetnici, tumači, prevoditelji, frizeri, zlatari, porezni savjetnici, turistički djelatnici itd. Koje god rješenje da obveznici odaberu, s uslugom Mini fiskalna blagajna HT-a dobivaju potpuno rješenje za fiskalizaciju – po vrlo povoljnim uvjetima, a mogu je koristiti neovisno o operatoru.

 

Rad na uređaju je iznimno jednostavan budući da u sebi sadrži: blagajnu, pisač, mogućnost spajanja na Internet te jednostavni blagajnički softver (aplikaciju), odnosno sve što je potrebno za uspješno izdavanje fiskalnih računa (R1, R2, gotovina). Naredbu za izdavanje računa korisnici utipkavaju putem tipkovnice, a papirnati fiskalni račun gotov je unutar par sekundi. Izvještaji o izdanim računima, unošenje i ažuriranje informacija o proizvodima, uslugama ili cijenama, dostupni su u svakom trenutku na blagajni ili putem web aplikacije koja je sastavni dio usluge. U slučaju prekida veze s Poreznom upravom računi se i dalje nesmetano mogu izdavati. A nakon uspostave veze, oni će automatski biti poslani.

 

Usluga Mini fiskalna blagajna može se nabaviti samostalno ili u paketu s uslugama povezivanja na internet HT-a. Najbolji izbor za poslovanje u pokretu je Mini paket koji uključuje usluge Mini prijenosna fiskalna blagajna i pristup internetu putem M2M (Machine to Machine) veze za 199 kuna mjesečno (cijena bez PDV-a). Potrebno je napomenuti kako je HT kreirao uslugu tako da je sav internetski promet u mobilnoj mreži prema Poreznoj upravi uključen u mjesečnu naknadu za mobilni Internet. Točnije, obveznik bezbrižno može izdavati račune jer je cijena usluge uvijek ista.

 

Usluga Mini fiskalna blagajna uključuje korisničku kao i tehničku podršku – 24 sata, sedam dana u tjednu. Pored toga, u trenutku isporuke HT svojim korisnicima osigurava instalaciju i edukaciju na lokaciji korisnika.

 

Više o usluzi pogledajte na:

https://www.hrvatskitelekom.hr/poslovni/ict/poslovna-rjesenja/fiskalizacija/mini-fiskalna-blagajna

 

Tehničke karakteristike uređaja Mini fiskalne blagajne HT-a:

 

       težina / g veličina / mm Internetska povezivost
Mini fiskalna blagajna

 

 

325

 

185x83x63

 

fiksni pristup internetu
Mini prijenosna fiskalna blagajna

 

 

285

 

 

150x78x44

mobilni i fiksni pristup internetu

 

 
      
 • Branka Delić

  Koja je cijena,da li se daje u najam za sezonski rad?

 • Branka Delić

  Koja je cijena,da li se daje u najam za sezonski rad?

 • Branka Delić

  Koja je cijena,da li se daje u najam za sezonski rad?

 • Jasna Veriga

  Koji je namanji mogući vremenski najam (mjesec dana, dva mjeseca, tri mjeseca…)

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]