HT povećao pokrivenost 3G mrežom na području Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije

Hrvatski Telekom upravo je objavio kako je pojačao pokrivenost svojom 3G mrežom na području Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije. Tako će sada stanovnici Krapine, Zaboka, Donje Stubice, Konjščine, Krapinskih Toplica, Marije Bistrice, Oroslavja, Pregrade, Stubičkih Toplica, Svetog Križa Začretje i još nekih drugih mjesta biti u mogućnosti koristiti veće brzine mobilnog interneta.

U nastavku pročitajte objavu za medije

Zagreb, 25. ožujka 2013. godine

Još brži mobilni internet za stanovnike Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije

Hrvatski Telekom u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji proširio pokrivenost brzom 3G mrežom

Do 20 puta brže surfanje u pokretu!

Hrvatski Telekom je za svoje korisnike u Varaždinskoj i Krapinsko-zagorskoj županiji dodatno proširio pokrivenost brzom 3G mrežom. U Krapinsko-zagorskoj županiji pokrivenost je poboljšana i dodatno proširena za stanovnike Krapine, Zaboka, Donje Stubice, Konjščine, Krapinskih Toplica, Marije Bistrice, Oroslavja, Pregrade, Stubičkih Toplica, Svetog Križa Začretje te brojnih manjih naselja.

Pokrivenost brzom 3G mrežom u Varaždinskoj županiji proširena je na Ludbreg, Breznicu, Breznički Hum, Donji Martijanec, Ivanec, Klenovnik, Maruševec, Novi Marof, Sveti Đurđ, Varaždinske Toplice, Veliki Bukovec, Vidovec te brojna druga mjesta.

Detaljnu kartu pokrivenosti brzom 3G mrežom možete pronaći na http://www.flickr.com/photos/hrvatskitelekom/8580333864/in/photostream

Proširenjem pokrivenosti brze 3G mreže Hrvatskog Telekoma u ovim županijama korisnici imaju mogućnost potpuno uživati u svim prednostima naprednih mobilnih uređaja – pametnih telefona i tablet računala. Rad na daljinu, slanje i primanje mailova, pregledavanje filmova ili videoklipova s YouTubea i korištenje Facebooka, na 3G mreži odvija se besprijekorno, bez čekanja. U odnosu na 2G, 3G mreža omogućava do 20 puta brži prijenos podataka.

Za korisnike je ovom prilikom u T-Centrima u Varaždinu i Zaboku pripremljen i poseban popust od 100 kn pri kupnji smartfona Sony Xperia tipo te tableta Huawei MediaPad 7 Lite (3G/WiFi) uz nove tarife Plan te popust od 200 kn pri kupnji putem webshopa. Napominjemo da nove tarife Plan korisnicima pružaju surfanje bez ograničenja te omogućuju brzinu do čak 21 Mbit/s.

Pristup brzom Internetu strateška je smjernica Hrvatskog Telekoma.

 
      
 • koki

  super je to, a moram reci da kod mene u koprivnici je zadnja par dana brzi internet

 • Tome

  Di se može viditi karta pokrivenosti za cilu HR?

 • Tome

  Hvala Krešo.
  Znači Zadar još niti jednu točkicu nije dobio.

 • Koliko vidim, nije dobio LTE, ali za 3G i 2G moraš posebno izabrati u izborniku da bi vidio pokrivenost.

 • Tome

  Ma mislio sam uzeti u t-mobilu tarifu obitelj 300 xl. Tamo nude oko 2gb do 75Mb/s, ali sad ću razmisliti jer mi to ništa ne znači ako nije područje pokriveno.

 • speedy

  Na Tele 2 sam. Smart tarifa – 1GB prometa. Tele 2 brzine kod mene su očajne (cca. 15km od Marije Bistrica, Zlatar) pa sam se ručno spojio ne T-mobile mrežu i 0,06mbps na Tele2 digao na 0,20mbps. Sad mene mene zanima dali mogu nekako koristiti ove Hsdpa brzine na T-mobile?

 • Prema nekoj zrdravoj logici, trebao bi, osim ako HT i Tele2 nemaju neki međusobni deal koji to ograničava. Nećemo znati do se ne probaš spojiti 🙂

 • speedy

  Isto kao i do sada => 0,20mbps download, 0,14mbps upload, ping oko 600-700ms.
  Da promijenim APN postavke?

 • Ne vidim sto bi se time promijenilo, osim ako tele2 nema neki novi APN za internet. Mozda da pricekas koji dan.

 • speedy

  Čudno mi je da do sada nisam imao veće brzine jer svi frendovi uredno imaju oko 3.5mbps.
  Neznam, vidjet ćemo…

 • The Graduate

  Nek se malo potrude i zagrebacku zupaniju pokriti 3G signalom kako treba. U nedjelju sam bio na izletistu iza Velike Gorice i tamo nisam niti google mogao otvoriti koliko je los i edge signal a 3G tamo ne postoji. S druge strane moja cura je imala puni HSDPA signal na VIP-u. Toliko o hvalisanju T-coma sa svojom pokrivenoscu

 • R.

  Relativno nedavno bio sam u Tuheljskim toplicama i tamo je dostupan samo EDGE. Osim kao toplice, Tuhelj se reklamira i kao mjesto poslovnog turizma.

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]