Glasine: stiže HTC 11 s 5,5-inčnim zaslonom

htc-11-glasine

HTC je jedan od rijetkih proizvođača koji su svoje top modele zadržali na dijagonali od 5 inča, ignorirajući činjenicu da ogroman potencijal leži baš u većim smartfonima. Danas su 5,5-inčni modeli zapravo standard i zbog toga nije baš jasno zašto se HTC odriče ovog dijela tržišnog kolača.

No ipak, ako je vjerovati glasinama koje stižu iz Kine, HTC bi uskoro napokon predstaviti model upravo s 5,5-inčnim zaslonom, čija bi rezolucija trebala iznositi 2560 x 1440 točaka. Spominje se i stražnja kamera sa senzorom od 12. te prednja od 5 megapiksela.

Za sada nije jasno hoće li ovaj model svjetlo dana ugledati prije kraja godine ili se radi o nasljedniku trenutnog flagshipa HTC 10, koji bi mogao nositi naziv HTC 11. Nakon povlačenja Samsunga Galaxy Note 7, na tržištu se stvorila svojevrsna rupa, zbog koje je opravdano očekivati pokušaje drugih proizvođača koji u novonastaloj situaciji vide svoju šansu.

h11

 
      
 • CR7

  Ima HTC već jedan odličan uređaj sa 5.5 inča, rezolucijom 2560×1440, kamerom od 20 mpx i BoomSound zvučnicima. Jedino je proc bio slabija karika, MT Helio X10, ali u praksi je bio skroz fluidan. Imao sam čast posjedovati ga, pa znam o čemu pričam.

 • CR7

  HTC ONE E9 PLUS

 • Don Bart

  Standard za koga? Za one kojima 5.5 inča paše u ruci? Ili standrd i za nas kojima 5.5 inča ne paše u ruci?

 • Mario

  Svaki ekran preko 5 inča je prevelik! Čak je i 5 na granici upotrebljivosti. Naravno, lijepo je imati veći ekran za ugodniji rad (web, multimedia, texting), ali je uređaj prevelik. Imao sam Lumiu 640 XL (5,7) pa znam o čemu pričam

 • Druk Ležaj

  Sve ispod 5,5 inča je premalo. A oni ispod 5 inča uopće nisu za ljude nego za patuljke. Imao sam do sad tri 5,5 uređaja pa znam o čemu pričam.

 • deki

  Svaki telefon preko 5 inca je prevelik, mozda u ruci ne izgleda veliko, ali kada tako veliki telefon stavite u hlace ili negdje bas je preveliko, cak je i 5 inca na granici… Za surfanje je ok da bude sto veci, ali ipak je to mobitel ne tablet, pa treba misliti i na opciju da to treba staviti u dzep…

 • Hatunic

  Pa znam o čemu pričam 5.5

 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]