HTC One Google edition: službeno

Nakon što je Google nedavno predstavio Samsung Galaxy S4 sa svojim AOSP Androidom, danas je, nakon inicijalnih špekulacija, to isto učinio i HTC sa svojim top modelom HTC One. Uređaj će u SAD koštati 599 dolara i prodavat će se putem operatera T-Mobile i AT&T, dakle za 50 dolara manje nego isti takav Galaxy S4.

Ova verzija HTC-a One, za razliku od prvotne, ima posljednju verziju Androida 4.2.2 i dolazi bez Snese UI nadogradnje koji na svoje Androide ugrađuje HTC. Isto tako nema ni BlinkFeed sustava koji je dio sastavni Sensea 5, a ista sudbina je zadesila i Zoe.

Za sada nema informacija o eventualnoj dostupnosti na tržištima izvan SAD.

Iako bi ovo moglo značiti ukidanje Nexus branda, iz Googlea poručuju da se to neće dogoditi i da će Nexus linija proizvoda na neki način predvoditi eko-sustav.

Nadamo se da ponuda ovakvih verzija top modela neće ostati ograničena samo na tržište SAD te da će se uskoro pojaviti i kod nas.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.  [ U redu ]