Huawei Band 6 dostupan u Hrvatskoj

Najnoviji Huawei uređaj Band serije pametnih narukvica sada je dostupan korisnicima u Hrvatskoj. Huawei Band 6 tako donosi brojna poboljšanja na području dizajna, trajanja baterije te mogućnosti praćenja zdravlja i sportskih aktivnosti. Huawei Band 6 dostupan je kod prodajnih partnera u 3 različite boje – Sakura Pink, Amber Sunrise i Graphite Black po preporučenoj maloprodajnoj cijeni 449 kn.

Band 6 donosi AMOLED FullView zaslon od 1,47 inča, s omjerom zaslona i kućišta od 64 posto što omogućuje prikaz više informacija. Osim prostranog zaslona, nova pametna narukvica donosi i izdržljivu bateriju.

Teži samo 18 g te je prikladan za nošenje i praćenje zdravlja tijekom cijelog dana. Band 6 nije samo prva Huawei pametna narukvica koja podržava cjelodnevno praćenje razine SpO2, već korisnicima pruža čitav niz funkcionalnosti nadzora zdravlja kao što su otkucaji srca, san, stres i praćenje menstrualnog ciklusa. Huawei Band 6 podržava 96 načina vježbanja za profesionalno praćenje i analizu podataka koji pomažu korisnicima pri vježbanju.

Huawei Band 6 dolazi s 1,47-inčnim AMOLED FullView zaslonom razlučivosti 194×368 piksela, čija je gustoća 282 PPI. U usporedbi s prethodnikom, zaslon je 148 posto veći, a zaslon u boji pruža korisnicima veću jasnoću informacija i daje podatke o vježbanju i zdravlju. Kućište od polimera ojačano je staklenim vlaknima s nježnom presvlakom od metalne teksture, a u kombinaciji s mekom i koži prihvatljivom narukvicom od silikonske gume nudi moderan izgled.

Dugotrajna baterija uparena s čipsetom visoke učinkovitosti i pametnim algoritmima za uštedu energije omogućuje korisnicima da uz Huawei Band 6 kontinuirano prate otkucaje srca i spavanja s 14-dnevnim vijekom trajanja za neprekinutu upotrebu. Osim toga, Band 6 podržava brzo punjenje putem magnetskog punjača, a za samo 5 minuta može podržati dva dana uobičajene upotrebe.

Zahvaljujući optimiziranim hardverskim modulima, temeljenima na TruSeen 4.0 tehnologiji i novom pametnom algoritmu za uštedu energije, Huawei Band 6 podržava cjelodnevni SpO2 nadzor. Uređaj prati zdravlje korisnika i generira alarm kada je razina kisika u krvi niska, pomažući im da brzo poduzmu mjere i proaktivno upravljaju svojim zdravljem. Band 6 također pruža kontinuirano i precizno praćenje otkucaja srca u stvarnom vremenu. Osim toga, podržano je i praćenje sna, stresa i menstrualnog ciklusa, a također će upozoriti korisnika ako je puls u mirovanju previsok ili prenizak.

Fitness značajke nove pametne narukvice korisnicima također donose potpuno novo iskustvo. Podržano je 11 profesionalnih načina vježbanja kao što su trčanje u zatvorenom i na otvorenom, vožnja biciklom i preskakanje užeta, te 85 prilagođenih načina, uključujući fitnes, igre s loptom i ples. U Huawei Band 6 ugrađen je TruSport algoritam profesionalnog vježbanja koji je kompanija razvila kako bi dubinski analizirala sposobnosti vježbanja korisnika na temelju višedimenzionalnih parametara kao što su podaci o varijabilnosti otkucaja srca i podaci o vježbanju, pružajući im znanstvene procjene i prijedloge vježbi.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT