Ostalo

Huawei FreeBuds 5i: Fantastične TWS slušalice ispod 100 eura

Huawei je lansirao Huawei FreeBuds 5i, stilske i svestrane TWS slušalice koje donose izvanrednu kvalitetu zvuka i niz vrhunskih značajki po vrlo pristupačnoj cijeni. Moderno dizajnirane FreeBuds 5i bežične slušalice nasljeđuju izvrsnu kvalitetu zvuka od svojih prethodnika iz Huawei FreeBuds serije, a opremljene su tehnologijom aktivnog poništavanja buke ANC i EQ, kao i mogućnošću povezivanja između više uređaja s različitim operativnim sustavom.

Moderan, udoban i intuitivan dizajn za modne trendsetere

Kućište slušalica ukrašeno je kamenom teksturom, dok je površina premazana posebnim industrijskim premazom plave, crne i bijele boje čime je dodatno naglašena elegantnost. Slušalice teže samo 4,9[1] grama što ih čini iznimno ugodnima za dulje nošenje, dok je dizajn skraćen za 7 mm u usporedbi s FreeBuds 4i te sada iznosi 29mm, što omogućuje bolje prianjanje svačijem obliku uha.

Spektakularan, rezonantan zvuk koji vas privlači

FreeBuds 5i bežične slušalice dolaze s Hi-Res Audio Wireless certifikatom i koriste snažan hardver, algoritme, LDAC™ HD audio codec[2] i multi-EQ efekte za reprodukciju i prijenos HD zvuka, osiguravajući pritom da se izvorni zvuk vjerno prikazuje u svakom trenutku. Također, slušalice podržavaju Multi-EQ efekte, koji korisnicima omogućuju individualno prilagođavanje audio efekata. Primjerice, korisnik može dodatno pojačati razinu basa ili visokih tonova kako bi iskustvo slušanja u potpunosti podredio svom ukusu.

Izvanredan i besprijekoran doživljaj slušanja glazbe i poziva

Kako bi zvuk ostao čist i netaknut, s minimalnim smetnjama okolne buke, FreeBuds 5i slušalice dolaze s učinkovitom tehnologijom poništavanja buke izvana. Slušalice su opremljene ANC-om s dva mikrofona te hibridnom tehnologijom poništavanja buke koja osim visokofrekventnih zvukova, također poništava i buku nastalu unutar slušnog kanala, te pruža blokiranje maksimalne ANC buke do čak 42 dB. Korisnici FreeBuds 5i mogu birati između Ultra, General i Cosy načina uklanjanja buke, kako bi se maksimalno prilagodili svojoj okolini, bila to zračna luka, željeznička postaja, restoran, ured ili njihov dom. Štoviše, slušalice su opremljene AI tehnologijom eliminacije buke koja koristi neuronske mreže te dodatno izoštrava korisnikov glas, kako bi pozivi bili kristalno čisti.

Besprijekorne značajke koje čine korisnikov život ugodnijim

Ove svestrane slušalice dolaze s nizom pametnih značajki i dugotrajnom baterijom, a sadrže i IP54 certifikat otpornosti na vodu kako bi korisniku pružio neometano korisničko iskustvo u svakom trenutku.

FreeBuds 5i bežične slušalice moguće je istovremeno povezati s dva različita uređaja, poput pametnog telefona, sata, tableta ili računala, a potpuno su kompatibilne sa svim uređajima koje pokreću Android, iOS i Windows operativni sustavi, kao s i nedavno lansiranim Huawei mobitelima poput Mate 50 Pro flagshipa. Zahvaljujući tome, FreeBuds 5i korisniku omogućuju neometano prebacivanje između različitih funkcija, kao što je primjerice slušanje glazbe te obavljanje poziva ili online sastanka. Slušalice pružaju 28 sati trajanja baterije, a sadrže i funkciju brzog punjenja koja će u samo 15 minuta punjenja korisniku omogućiti i do 4 sata reprodukcije glazbe[3]. Također, kada su slušalice uparene s pametnim telefonom, omogućuju snimanje fotografija na daljinu dvostrukim dodirom slušalica, tako da korisnici mogu snimiti sjajne fotografije bez potrebe za korištenjem selfie štapa ili korištenja opcija zoom-a pri manjim udaljenostima[4].

Cijena i dostupnost

FreeBuds 5i bežične slušalice dostupne su u tri boje – plavoj, crnoj i bijeloj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99 EUR.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

[1] ± 0,2g. Stvarna veličina i težina proizvoda mogu varirati ovisno o konfiguraciji i procesu proizvodnje.

[2] Hi-Res audio Wireless certifikat temelji se na LDAC HD prijenosnom protokolu, koji zahtijeva da uređaj za reprodukciju podržava LDAC™ standard.

[3] Podaci o brzom punjenju rezultat su testiranja uređaja u Huaweijevom laboratoriju. Brzo punjenje stupa na snagu samo kada je razina baterije slušalica niska. Slušalice mogu pružiti 4 sata trajanje baterije pri srednjoj razini glasnoće i reprodukcije zvuka u AAC formatu, s onemogućenim ANC-om, nakon što su se punile 15 minuta pomoću kućišta za punjenje s razinom baterije od preko 80% ili pomoću kabela za punjenje. Stvarno trajanje baterije ovisi o razini glasnoće, izvoru zvuka, smetnjama iz okoline, omogućenim značajkama i navikama korištenja.

[4] Ova značajka dostupna je samo na Huawei pametnim telefonima ili tabletima s EMUI 12 ili novijim operativnim sustavom i nije podržana u aplikacijama za kamere trećih strana.