Huawei: “Mate 10 nije smartfon, nego inteligentni stroj”

Huawei je danas objavio novi teaser video o nadolazećem top modelu Mate 10, koji će svjetlo dana ugledati 16. listopada. Kod ovog modela naglasak će biti na umjetnoj inteligenciji, kažu u Huaweiju, i to zahvaljujući novom Kirin 970 procesoru, koji sadrži NPU (Neural processing unit).

Ovoga puta su otišli malo dalje i rekli da Mate 10 zapravo i “nije smartfon”, već inteligentni stroj koji razmišlja kao mi (ljudi). Što će to značiti u praksi, i koliko će biti upotrebljivo, ostaje za vidjeti.

Pored Mate 10, Huawei bi trebao predstaviti i model Mate 10 Pro, kao i Mate 10 Lite. Potonji je na neki način već ugledao svjetlo dana kao Maimang 6. Novu generaciju Mate uređaja karakterizirat će i novi zasloni u 18:9 omjeru, no za sada nisu poznate njihove dimenzije, koje se, ovisno o modelu, mogu rastezati od 5,5 do preko 6 inča.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]