Huawei Mate 10 Pro: prve fotografije uživo

Kao što je već poznato, Huawei će uskoro službeno predstaviti novi flagship Mate 10, a zajedno s njim vjerojatno i pola tuceta pratećih modela. Uređaj s oznakom Pro trebao bi postati nova perjanica, a do sada smo već bili u mogućnosti vidjeti njegove službene rendere.

Danas pak stižu i prve fotografije uživo, na kojima ga vidimo u punom sjaju, preneseno i doslovno. Naime, osim što ponosno pozira, uređaj na slici ima prilično sjajnu pozadinu, na što nedavni renderi nisu upućivali. No, isto tako je moguće da je ovo samo jedna od podvarijanti, odnosno da će u ponudi biti i verzije s drukčijom završnom obradom.

Za one koji nisu pratili dosadašnje objave o ovom modelu, podsjetimo da će uređaj biti pokretan novim Huaweijevim Kirin 970 procesorom, koji će sadržavati posebnu «neuralnu» jedinicu, namijenjenu (prema riječima Huaweijevih inženjera) novom vidu implementacije umjetne inteligencije. Od ostalih detalja tu je novi 18:9 omjer zaslona, 6 GB RAM-a i vjerojatno dodatno poboljšana dvostruka kamera na poleđini.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]