Huawei Mate 30 Pro na prvim fotografijama uživo [Dopuna: video]

Istina, jednu fotografiju uživo Huaweija Mate 30 Pro smo već vidjeli, ali je na njoj pozirao u svojevrsnoj zaštitnoj maskici, no danas je poznati (i pouzdani) cinker Ice Universe na Twitteru objavio više fotografija novog Huaweijevog flagshipa, i to u krupnom planu.

Kao što se i očekivalo, uređaj dolazi s vidljivo izraženim „waterfall“ rubnim zaslonom, ali i širokim zubom s prednje strane, koji je, ako vas to tješi, ipak manji od onog na iPhoneu 11.

Ove fotografije potvrđuju postojanje Xenon bljeskalice na poleđini, a prema dva sada poznatim informacijama, okrugli modul četverostruke kamere sadržavat će dvije 40 MP senzora, jedan 8 MP s 3x telefoto lećom, te ToF senzor.

Ostale poznate informacije o Huaweiju Mate 30 Pro pročitajte u ovim člancima, a službeno predstavljanje očekujemo za dva dana.

Ice Universe

Dopuna:

Stogao je i video raspakiravanja i boljeg pogleda na waterfall zaslon

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]