Huawei Mate 40 Pro dolazi s Waterfall zaslonom i bez zuba? *DOPUNA*

Ako je suditi prema najnovijim glasinama, odnosno procurjelim informacijama, Huawei Mate 40 Pro će doći s tzv. Waterfall zaslonom kao i njegov prethodnik – Huawei Mate 30 Pro, ali bez zuba. Ovo sugerira navodna fotografija zaštite za zaslon, vjerojatno kaljenog stakla, jer ne pokazuje nikakav otvor ili posebni dio za zub.

Moguće je da će Mate 40 Pro tako doći s pop-up kamerom, a možda je Huawei u međuvremenu uspio razviti in-screen selfie kameru koja trenutno postoji samo na nekolicini konceptnih modela.

Što se ostatka hardvera tiče, za očekivati je da Mate 40 Pro bude pokretan novom generacijom Kirin procesora (1000 ili 1020), dok o tehnologiji kamere za sada ne znamo ništa.

Zaslon bi trebao imati dijagonalu 6,6 inča, a waterfall oblik očito postaje njegov zaštitni znak. Kako će uređaj na kraju izgledati i koju će sve tehnologiju donijeti, vidjet ćemo krajem rujna ili početkom listopada, kada će se održati službeno predstavljanje.

 

Dopuna: Objavljeni su i prvi renderi na temelju tvorničkih skica.

 
 

Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT