Huawei MateBook 14s pruža novu razinu tipkanja

Tipkovnica prijenosnog računala služi kao alat za produktivnost i interakciju između čovjeka i uređaja. Oduvijek je imala važnu ulogu za korisnike, a posebno za one koji većinu radnog vremena provedu na računalu. Statistika otkriva da takvi korisnici, pritisnu tipkovnicu i po 15,000 puta dnevno. Međutim, iako je tipkovnica ključna komponenta svakog prijenosnog računala, mnogi korisnici zanemaruju njene značajke prilikom odabira računala.

Taktilna tipkovnica Huawei MateBook 14s pruža hod tipki od 1,5mm i podržava Huaweijevih Soft-landing dizajn. Ova unaprjeđena tipkovnica u potpunosti podiže iskustvo tipkanja na novu razinu, što ju čini jednom od najudobnijih tipkovnica na tržištu.

Hod tipke od 1,5 mm – rijedak dizajn na tankim i laganim prijenosnim računalima

Hod tipke i taktilnost, dvije su najvažnije značajke koje utječu na udobnost tipkanja. Huaweijevi inženjeri su u zadnje dvije godine dodatno unaprijedili značajke tipkovnice, kako bi korisnicima pružili najbolje iskustvo tipkanja. Za izradu tipki korišteni su neki novi materijali, a inženjeri su primijenili i novu metodu pričvršćivanja samih tipki s tipkovnicom. Kao rezultat toga, korisniku je omogućena unaprijeđena kvaliteta tipkanja, čak i tijekom dugog razdoblja korištenja tipkovnice.

Hod tipke važan je čimbenik koji utječe na pravilno i učinkovito korištenje tipkovnice. On predstavlja maksimalnu udaljenost koju pritisnuta tipka može prijeći, prije nego što dotakne dno tipkovnice. Ukoliko se pritisnuta tipka vrlo glatko spušta i odbija natrag, to znači da tipkovnica sadrži široki hod, te generalno pruža ugodnije iskustvo tipkanja. Međutim, tipkovnice prijenosnih računala obično raspolažu s manjim prostorom, pa je na njima teže prilagoditi široki hod tipke.

Huawei je optimizirao dizajn unutrašnje strukture MateBook 14s prijenosnog računala, koje krasi lagano i tanko kućište. Također, novi model upotpunjuje i tipkovnica s hodom tipki od 1,5mm.

Kako bi dodatno unaprijedio udobnost tipkanja na MateBook 14s, Huawei je u izradi upotrijebio vrlo izdržljive i dugotrajne PC tipke. Tipke su blago zakrivljene za prilagodbu oblika prstiju korisnika, čime je dodatno naglašena udobnost tipkanja. U usporedbi s tipkama izrađenim od tradicionalnih materijala, MateBook 14s sadrži polikarbonatske tipke, koje smanjuju masivnost za 15%.

MateBook 14s sadrži sklopke za pričvršćivanje tipki, poznatije po imenima Scissor switch, koje su izrađene od inovativnih materijala. One razdvajaju tipke i putokaz, a korisnicima omogućuju da osjete kako sila pokretanja tipki ravnomjerno proizlazi iz sva četiri kuta, te središta tipke.

U smislu taktilne povratne informacije, gumene kupole u MateBook 14s dizajnirane su s najvećim omjerom kompresije u industriji. Sila pokretanja i taktilnost također su optimiziranu u odnosu na krivulju sile, pa je korisnicima omogućena visoka udobnost tipkanja.

Samorazvijeni Soft-landing Design čini svaki pritisak na tipku savršenim

Korisnici koji velik dio dana provedu za računalom, u privatne ili poslovne svrhe, skloniji su umoru uzrokovanim tipkanjem. Inspiriran svemirskim sondama na raketi, Huawei je osmislio Soft-landing dizajn koji ublažava umor prstiju.

Kako bi korisnicima omogućio tipkanje bez kompromisa, Huawei je osmislio Soft-landing dizajn koji prigušuje silu aktiviranja tipki s dna. Koristeći fleksibilnost stražnje ploče, Soft-landing dizajn pomaže u ublažavanju umoru prstiju, čak i nakon duljeg tipkanja.

Huawei se tijekom godina pokazao kao snažna industrijska sila, koja svojim inovacijama, korisnicima pruža ugodnije i pametnije iskustvo. Vođen konceptom pametne produktivnosti, Huawei je posvećen razvoju proizvoda koji služi potrebama korisnika, te im omogućuje uživanje u svakom suptilnom detalju proizvoda.

Huawei proizvodi

Huawei Watch GT 3 pametni sat dolazi u dvije veličine, 46mm i 42mm. Svi korisnici koji od 13. prosinca pa do kraja godine kupe Huawei Watch GT 3, na dar će dobiti dodatne dvije narukvice koje se lako mijenjaju, a korisnici koji kupe ovaj uređaj do 7. siječnja 2022. godine, ostvaruju pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Huawei Watch GT 3 dostupan je kod svih Huawei prodajnih partnera.

Uz MateBook 14s i Watch GT 3, Huawei je nedavno predstavio i nova 9 pametni telefon te MateView GT zakrivljeni monitor visoke stope osvježavanja od 165Hz koji je dostupan u dvije veličine, 27 i 34 inča. 

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT