Huawei MediaPad 7 Lite u ponudi HT-aIz Huaweija javljaju da se njihov novi tablet uređaj temeljen na Androidu upravo pojavio u ponudi Hrvatskog Telekoma. Huawei MediaPad 7 Lite je 7- inčni tablet, temeljen na Androidu 4.0, za pogon koristi 1,2 GHz Cortex A8 procesor, a opremeljen je jednim gigabajtom RAM-a. 7 inčni zaslon izrađen je u IPS LCD tehnologiji, a dolazi u rezoluciji 1024 x 600 točaka. O cijenama i ostalim detaljima pročitajte u službenoj objavi:

OBJAVA ZA MEDIJE

 

NAJNOVIJI VRHUNSKI TABLET NA TRŽIŠTU

Huawei MediaPad 7 Lite u ekskluzivnoj ponudi HT-a

Elegantni uređaj sa sedam-inčnim ekranom omogućava i glasovne pozive, a   pokreću ga gigahercni procesor i Android OS 4.0

Zagreb, 19. studenog 2012.Huawei MediaPad 7 Lite najnoviji je tablet na tržištu, a vrhunski prenosivi uređaj dostupan je u ponudi HT-a već od 198 kuna u MAX3 paketu. Ultra lagani tablet ima elegantno metalizirano kućište debljine svega 11 milimetara, a pokreće ga gigahercni procesor i Android operativni sustav 4.0 (Ice Cream Sandwich). Ekran dijagonale sedam inča garancija je za izvrsnu kvalitetu slike tijekom surfanja, pregledavanja fotografija i gledanja TV-a u pokretu s MAXtv To Go uslugom, a Huawei MediaPad 7 Lite podržava i video pozive, glasovne pozive te SMS i MMS.

-     S tabletom MediaPad 7 Lite ispunili smo zahtjeve korisnika koji žele kompaktni prenosivi uređaj vrhunskog dizajna i s naprednim funkcionalnostima te najboljim omjerom cijene i kvalitete. MediaPad 7 Lite pridružio se raznolikoj Huawei ponudi na našem tržištu i vjerujemo da će korisnici prepoznati da i ovaj put nudimo odličan uređaj za zabavu i komunikaciju. Tableti su svjetski trend koji zbog svojih prednosti i odličnih karakteristika sve više zamjenjuju druge prijenosne uređaje i sretni smo da s našim sedam-inčnim tabletom doprinosimo da se taj trend razvija i u Hrvatskoj - istaknuo je Dan Klepač, direktor Huawei Device u Hrvatskoj.

Najnoviji tablet MediaPad 7 Lite je još jedan uređaj iz Huawei ponude koji će svojim izgledom privući pažnju korisnika koji vole eleganciju i modu, zajedno s naprednim tehnološkim funkcionalnostima kako bi uvijek bili u kontaktu s prijateljima, pratili novosti i uživali u zabavi i igrama u pokretu.

Huawei MediaPad 7 Lite sa samo 370 grama ima sedam-inčni IPS zaslon razlučivosti 1024 x 600 točaka, s „multitouch“ mogućnošću upravljanja. Ujedno funkcionalnost 'full view angle' omogućit će gledanje slike na ekranu iz bilo kojeg kuta. Uređaj ima kameru s 3,2 megapiksela i prednju kameru s 0,3 megapiksela, a podatke može pohraniti na internih 8 gigabajta memorije te na dodatnu MicroSD karticu, kapaciteta do 32 gigabajta. Uz jednostavni pristup internetu u bilo kojem trenutku i svugdje zahvaljujući brzoj 3G, Wi-Fi ili Bluetooth podatkovnoj vezi, korisnici će primjerice jednostavno podijeliti slike i video s prijateljima na društvenim mrežama. Tablet podržava i pregledavanje Office dokumenata kao i brojne multimedijske formate.

Huawei MediaPad 7 Lite ima elegantne konture i dizajn, a na tržištu će biti u kućištu bijele boje.

Više informacija o uređaju Huawei MediaPad 7 Lite dostupno je na službenim stranicama, a HT ponuda na adresi www.hrvatskitelekom.hr