Huawei nova 9 SE – osobni asistent u vašem džepu

Danas su ljudi prisiljeni živjeti nevjerojatno užurbanim načinom života, pa određenu količinu obaveza obavljaju putem pametnih telefona. Zahvaljujući snažnom procesoru, praktičnim dimenzijama i sjajnom ekranu, nova 9 SE zadovoljava sve potrebe korisnika. Huawei Mobile Cloud i Petal servisi sadrže sve što je potrebno kako bi školarci, studenti i ostali korisnici mogli obavljati stavke s dnevnog reda, a sve putem svog pametnog telefona. Službeni Huawei preglednik Petal Search i AppGallery trgovina s više od 187.000 globalnih i lokalnih aplikacija, osiguravaju sve potrebne uvjete za cjelodnevnu povezanost bez obzira na lokaciju.

Ako puno putujete, a želite ostati u tijeku s najnovijim vijestima i objavama, dobro je u džepu imati uređaj koji održava vaš kontakt sa svim prijateljima, kolegama i ostatkom svijeta. Snažan Qualcomm Snapdragon™ 680 procesor te ugrađene bežične Wi-Fi i Bluetooth tehnologije pobrinut će se da vaše aktivnosti ne staju, dok će 6,78 – inčni FullView zaslon a P3 širokim rasponom boja pružiti ugodno vizualno iskustvo korištenja. Što se tiče fotografije, nova 9 SE donosi bogatije iskustvo fotografiranja i snimanja sa svojih 108 MP i raznim značajkama videografije. Također, uređaj je opremljen prednjom selfie kamerom od 16 MP, makro kamera od 4 MP i ultra širokom lećom s vidnim poljem od 112˚ stupnjeva.

Nova 9 SE opremljena je alatima i uslugama HMS ekosustava koje nudi sve što očekujemo od modernog pametnog telefona. Zahvaljujući 3.000 partnera, Petal Search pruža širok raspon raznolikog sadržaja i pruža glatko iskustvo pretraživanja. Također štiti korisnike i pridržava se najstrožih standarda privatnosti i zaštite autorskih prava. Aplikacija također nudi pregled bez snimanja povijesti, što znači da se ne bilježe osobni podatci i ne pohranjuju se kolačići.

Sve što trebate na jednom mjestu

Nova 9 SE podržava sve popularne aplikacije za zabavu poput TikToka, Instagrama, Faceboka, WhatsAppa, Messengera, Twittera i mnogih drugih. Microsoftove uredske aplikacije u kombinaciji s ostalima, kao što su Adobe Reader, Dropbox i druge, osiguravaju nesmetano radno okruženje. Ne treba zanemariti niti bankovne aplikacije pa ćete na AppGalleryju pronaći važne lokalne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a i Addiko Banke, kao i druge poput Revolut i Curve aplikacije.

Huawei proizvodi i usluge

Huawei je nakon lansiranja serije Watch GT 3 Pro, lansirao još jednu seriju pametnih nosivih uređaja – Huawei Watch Fit 2 kao najnoviji dodatak njihovoj kultnoj seriji Watch Fit. Izvorno lansirana 2020. godine, ova serija potiče korisnike na istraživanje novih vrsta vježbanja kroz niz animiranih fitness opcija, metoda vježbanja i znanstvenih značajki koje prate zdravstveno stanje svojih korisnika.

Huawei Sound Joy, najnoviji prijenosni zvučnik stigao je na prodajna mjesta u Hrvatskoj. Ovaj vrhunski uređaj napravljen je u suradnji s Devialetom, renomiranim francuskim proizvođačem zvuka. Kompaktan, moderan i prijenosan, ovaj pametni zvučnik dizajniran je za svakodnevnu upotrebu, bez obzira na kojoj lokaciji se nalazite.

U prodaji se nalaze dva vodeća uređaja Huawei P serije, P50 Pocket i P50 Pro. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu.

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT