Huawei P30 – Novi službeni render i informacije o specifikacijama

Nakon curenja prvih fotografija i specifikacija, ali i puštanja teasera od strane samog Huaweija, danas se na bespućima interneta pojavio i prvi službeni render novog top modela. Na slici vidimo uređaj s malenim zubom po sredini vrha zaslona i sustav višestrukih kamera na poleđini.

Prema sugestijama Huaweijevih teasera, ova kamera bi trebala osigurati višestruko optičko povećanje putem periskopa, no iz kompanije nisu potvrdili o kojim točno vrijednostima se radi. Nagađa se da bi optički zum trebao iznositi 5x, no neki izvori tvrde da se to odnosi na „obični“ P30 model, dok bi kod „Pro“ verzije povećanje moglo iznositi i 10x. Ove informacije, naravno, treba uzeti s rezervom, jer ćemo detalje saznati 26. ožujka kad uređaju budu službeno predstavljeni.

Huawei P30 Pro bi trebao donijeti četiri kamere, od kojih bi jedna bila standardna, druga širokokutna, treća telefoto (periskopski superzoom), a četvrta ToF (Time of Flight) senzor, koji bi na P30 modelu trebao izostati.

Oba uređaja će biti pokretana Kirinom 980 u kombinaciji sa 6, odnosno 8 GB RAM-a, a početni modeli trebaju donijeti 128 GB interne memorije. Trebali bi se pojaviti i u 256 GB varijantama, te 512 GB za Pro model. Isti izvor otkriva da će P30 imati 3.5 mm audio utor, dok će kod Pro verzije on mjesto ustupiti utoru za NM memorijske kartice.

Vidljivo je da su mnoge glasine koje dolaze od različitih izvora još uvijek proturječne, tako da još ništa sa sigurnošću ne možemo reći, ali ipak možemo vidjeti kako će uređaj izgledati i kakve će mogućnosti otprilike donijeti.

 
      
 
Najnovije recenzije

 

Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]