Huawei P50 Pro – najnoviji renderi na temelju dostupnih informacija

Prema posljednjim glasinama, ovogodišnja Huaweijeva P serija bi mogla kasniti, tako da bi P50 Pro navodno trebao biti predstavljen u svibnju ili lipnju. No, bez obzira na to, mnogi cinkeri su već izašli s određenim detaljima, među kojima nalazimo na mnoge proturječnosti, barem kad je dizajn u pitanju.

Najnoviji render, pak, dolazi od LetsGoDigitala, koji vjeruje da raspolaže s dovoljno podataka za izradu još jednog vizuala. Tako na ovim ilustracijama možemo vidjeti modul kamere s ogromnom lećom, ispod koje bi se trebao nalaziti fizički najveći senzor ikad ugrađen u jedan mobitel. Prema trenutno dostupnim informacijama, ovaj senzor bi trebao biti velik čitav inč (2,54 cm), a znamo da je fizička veličina senzora izravno povezana s kvalitetom fotografije u svim svjetlosnim uvjetima, posebice u onim lošijim.

Ukoliko ovaj ogromni senzor zaista bude uparen s ovako velikom lećom, vjerojatno ćemo se susresti s još jednom revolucijom na području kamera smartfona.

P50 Pro će vjerojatno biti pokretan Kirin 9000 procesorom, a vrlo je moguće da će ovo biti prvi uređaj temeljen na novom HarmonyOS-u. Podsjetimo, nakon peripetija s Googleom, odnosno američkom administracijom i njihovim sankcijama, Huawei je odlučio razviti vlastiti eko-sustav. Svakako treba napomenuti da je HarmonyOS temeljen na Androidu, tako da problema s postojećim Android aplikacijama ne bi trebalo biti. Kakva je sudbina Googleovih servisa na novim Huaweijima, ostaje za vidjeti, tj hoće li se američka i kineska strana eventualno uspjeti dogovoriti.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT