Huawei prepoznat kao drugi najveći investitor u istraživanje i razvoj EU-a za 2021. godinu

Europska komisija objavila je službeni pregled ulaganja u industrijsko istraživanje i tehnološki razvoj EU-a za 2021. godinu, a Huawei je zauzeo visoko drugo mjesto na tablici i tako napravio skok za jedno mjesto u odnosu na 2020. godinu. Pregled ulaganja rangira razine ulaganja u istraživanje 2.500 tvrtki diljem svijeta koje čine 90% svjetskog istraživanja i tehnološkog razvoja financiranog iz poslovanja. Indeks ulaganja u industrijsko istraživanje i razvoj Europske komisije 2021. prepoznat je kao jedna od najmjerodavnijih globalnih studija o ulaganjima privatnog sektora u istraživanje i razvoj. Izvješće je pripremio EU Joint Research Centre (JCR).

Svojim neprestanim ulaganjem u istraživanje i razvoj te inovacije, Huawei doprinosi industriji i društvu. Huaweijeva vizija je približiti digitalno svakoj osobi i organizaciji s ciljem potpuno povezanog, inteligentnog svijeta. U kompaniji vjeruju da je tehnologija opće dobro te da bi trebala biti dostupna svima, a korisnicima pružaju inteligentne proizvode, dizajn i usluge.

Huawei je2021. godine lokalno predstavio paletu proizvoda koji su korisnicima omogućili pametno iskustvo korištenja.

Tako je Huawei prošle godine lokalno predstavio nekoliko pametnih telefona, među kojima se ističu flagship Mate 40 Pro te nova 9. Huawei je krajem godine također predstavio i nova 8i.

Osim pametnih telefona, uređaji koji su postali neizostavan dio svakodnevice su pametni satovi. Satovi kao nosivi uređaji su sve popularniji te ih ljudi rado nose kao modne dodatke, a osim što su ugodni oku, svojim brojnim funkcijama potiču ljude i na brigu o vlastitom zdravlju. Najnovije Huaweijeve tehnologije za praćenje zdravlja i fitnessa korisnicima pružaju spoj tradicionalnog pametnog sata sa onim sportskim. Huaweijevi stručnjaci za dizajn pobrinuli su se da sportski modeli: Watch 3, Watch 3 Pro i Watch GT 3, nalikuju na tradicionalne i elegantne satove, tako da korisnici Huaweijevih pametnih satova zaista trebaju samo jedan sat, neovisno o tome idu li na poslovne sastanke ili u teretanu. Huawei je također predstavio i Band 6 sportsku narukvicu koja je oduševila ljubitelje diskretnijih gadgeta.

Uređaj bez kojeg mnogi korisnici ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu su bežične slušalice. Huawei FreeBuds 4 i FreeBuds 4i bežične slušalice pružaju novo iskustvo slušanja omiljene glazbe prilikom vježbanja, ali i online poslovnih sastanaka, koji su u 2021. uvršteni u novo normalno. Odlikuju se prvim adaptivnim aktivnim poništavanjem buke, izuzetnom kvalitetom zvuka, open-fit dizajnom te pružaju 4 sata neprekidne reprodukcije sadržaja.

Iza nas je vrtoglava godina u kojoj smo se susreli s puno poslovnih i privatnih prepreka, kao što je rad od kuće za koji nam trebaju prijenosno računalo ili tablet. Huawei je u 2021. godini predstavio tablet MatePad 11 te MateBook 14s prijenosno računalo. Ovaj laptop velikog ekrana i moćnih performansi savršen je izbor za ured i svako kućanstvo. Svakom digitalnom nomadu omogućuje jednostavnu prenosivost paralelno pružajući velik zaslon te moćne performanse. Ono što ga posebno  ističe je paleta Huaweijevih pametnih inovacija koje pružaju besprijekorno iskustvo korištenja.

Huawei je također u svojem portfelju predstavio 4 različita modela WiFi AX3 rutera te MateView GT, prvi zakrivljeni samostojeći monitor u obitelji Huawei MateView kojeg odlikuje prekrasan Star Ring dizajn, a dolazi s premium gaming značajkama. Ovaj poseban izgled Huawei MateView GT monitora predstavlja Huaweijevu ideju jednostavnog i inovativnog dizajna pametnih uređaja kojemu je cilj da korisnicima istovremeno pruža eleganciju i jake performanse.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Pratite sve novosti na web stranici, društvenim mrežama i forumu Huawei Hrvatska i posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT