Huawei priprema model s tri stražnje kamere?

Huawei je poznat po suradnji s Leica lećama kojima je vjeran već nekoliko godina. Suradnja se nastavlja, ali ako je vjerovati promotivnom materijalu koji je jedan digitalni umjetnik “slučajno” postavio na svoju web stranicu, dvije stražnje kamere će sljedeće godine možda biti sastavni dio smartfona iz niže i srednje klase. Naravno, ovo je što se tiče Huaweija – neki proizvođači još nisu prihvatili ni dvije.

Te tri stražnje kamere bi trebale proizvoditi fotografije rezolucije 40 MP i omogućiti 5x hibridni zoom. Novi senzor i optika hvataju 100% više svjetla pa ćete izvrsne rezultate dobiti i bez tronošca, a AI asistent će prepoznavanjem sadržaja izvući maksimum iz svake scene. Nije se zaboravilo ni na selfie kameru, njena maksimalna rezolucija će biti 24 MP.

Na plakatu stoji natpis Huawei PCE Series, što ili obilježava novu seriju smartfona ili će to biti novi P11. Sve ove informacije ne treba uzeti za ozbiljno, no s obzirom na to da je sadržaj uklonjen, vjerojatno ima istine u njemu.

 
      
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
Video tjedna
Uporaba kolačića

Mob.hr koristi kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića. Više informacija potražite na poveznici.  [ U redu ]