Huawei pustio teaser za Mate 40 Pro – modul kamere u obliku osmerokuta

Huawei je u zadnje dvije generacije Mate serije veliku pažnju posvetio dizajnu, posebice modulu kamere na poleđini, s ciljem kako bi se razlikovao od ostalih smatfona na tržištu. Najnoviji model – Huawei Mate 40 Pro, imat će modul kamere u obliku osmerokuta.

Ova informacija dolazi od samog Huaweija, odnosno najnovijeg teasera prije službenog predstavljanja koje će se održati 22. listopada. Prema onome što na renderu također možemo vidjeti je povratak fizičkih tipki za smanjivanje glasnoće, koje su u Mate 30 seriji bile zamijenjene virtualnima.

Što se same tehnologije tiče, Huawei Mate 40 Pro obećava još jedan skok u kvaliteti fotografije i videa, a pogonski stroj bi trebao biti novi Kirin procesor izrađen u 5 nm tehnologiji. Ipak, kako navode neki izvori, Huawei na raspolaganju ima samo oko 8 milijuna primjeraka ovog procesora, s obzirom da je tajvanski TSMC, pritisnut američkim sankcijama, od 15. prestao proizvoditi čipove za Huawei.

 
 
Najnovije recenzije

Najčitanije recenzije
Top teme

This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT