Huawei spreman predstaviti ECG verziju Huawei Watch GT2 Pro sata

Mjerenje elektrokardiograma odnosno ugradnja ECG senzora u kućište sata postao je svojevrstan standard većine proizvođača pametnih i fitness satova. Uskoro će se Withingsu (Scan), Appleu (Watch 5, 6), Fitbitu (Sense), Samsungu (Watch 3) i drugima pridružiti i Huawei, koji planira predstaviti novu verziju Huawei Watch GT2 Pro sata. Nova verzija će doći s ECG senzorom i imat će mogućnost mjerenja jednokanalnog ECG-a koja će satu omogućiti detekciju disfunkcije sinusnog čvora koja je jedan od vodećih razloga patoloških aritmija srca. Nova verzija GT2 Pro će se jednostavno zvati Huawei Watch GT2 Pro ECG. Dok je dodavanje ECG-a pohvalno, ime Watch GT 2 Pro sata zasigurno nije, jer postavlja se pitanje ako kojim slučajem Huawei odluči dodati mogućost mjerenja temperature kako će se sat tada zvati.

Za sada nema informacija o tome kada će sat biti službeno predstavljen u Kini te kad će se isto dogoditi i za globalno tržište. Međutim, poznato je da će ECG verzija GT2 Pro sata biti 500 ¥ skuplja u odnosu na sami PRO, pa bi sat mogao koštati ¥2688 u Kini, odnosno 2600 kn na nađem tržištu.

Izvor

 
 
Najnovije recenzije
Najčitanije recenzije
Top teme
This site uses cookies to enhance your experience. By continuing to the site you accept their use. More info in our cookies policy.     ACCEPT